Home Новини сучасних технологій Додаток відеоконференцій Zoom побив черговий рекорд

Додаток відеоконференцій Zoom побив черговий рекорд

0

Zoom вже був популярним інструментом відеоконференцій до нападу пандемії COVID-19. Тим не менш, оскільки це стало одним із найкращих варіантів для відеодзвінків на початку 2020 року, він швидко перетворився на символ віддаленої роботи. Якщо вам потрібен ще один показник того, наскільки популярним став Zoom, то додаток відеоконференцій Zoom побив черговий рекорд і нещодавно пройшов поріг в 500 мільйонів завантажень в Google Play Store.

Додаток відеоконференцій Zoom побив черговий рекорд

Це особливо вражаючий успіх у випадку Zoom, оскільки додаток не постачається в комплекті з жодними телефонами чи планшетами. Spotify , SwiftKey Keyboard , Pinterest та Opera Mini нещодавно подолали 500-мільйонний рубіж, але більшість із цих програм мають угоди перед установкою з різними виробниками пристроїв.

Оновлені цифри також показують, наскільки швидким було зростання Zoom. В архівованій версії списку додатків Zoom з листопада 2019 року повідомлялося лише про 10+ мільйонів встановлень, а до 20 березня сторінка змінилася на 50 мільйонів завантажень. Не минуло і двох місяців , як Zoom досяг 100 мільйонів встановлень.

Читайте також: Google Meet наздоганяє суперпопулярний Zoom.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version