Home Новини сучасних технологій DuckDuckGo – що це за браузер та чому його так хвалять?

DuckDuckGo – що це за браузер та чому його так хвалять?

0
DuckDuckGo - що це за браузер та чому його так хвалять?

Люди останнім часом дуже хвилюються про безпеку своїх даних, особливо коли діло стосується інтернету. По-перше, хоча б раз, але майже кожен стикався із прикрими ситуаціями. По-друге, всі знають скільки зараз є шахраїв та вірусів, які викрадають конфіденційну інформацію і використовують в своїх цілях. Сьогодні хочемо представити вашій увазі одну нову пошукову систему та браузер.
DuckDuckGo – це новітній браузер, який обіцяє кожному користувачу безпечний пошук, захист даних за допомогою інтелектуального шифрування та відсутність реклами. Все це абсолютно безкоштовно. Насправді чудова можливість не наткнутись на шахраїв та їх схеми просто використовуючи іншу пошукову систему.

В чому перевага DuckDuckGo? Цей браузер за останній час завантажило багато людей - понад 55 мільйонів. Його популярність росте постійно, так як люди не хочуть постраждати від зловмисників. Цікаво те, що за допомогою своєї системи шифрування та безпеки, вся історія пошуку, відвідування сайтів та іншого зберігається лише локально на пристрої, де браузер встановлений. Це головна відмінність його від інших пошукових систем. Браузери здатні збирати всю інформацію про користувача, аналізувати її, а потім пропонувати якісь цікаві реклами чи продукцію. Так як вже говорилось вище, що у DuckDuckGo немає реклами, то і збирати дані немає потреби. Ніхто не буде мати доступу до інформації з пошуку чи відвідування сторінок окрім вас.

Цікаво: Як легко видалити браузер Microsoft Edge

У кожного є два варіанти користування системою DuckDuckGo. Перше - ви можете просто зайти в свій звичний браузер та написати DuckDuckGo, після цього перейти за посиланням і користуватись лише пошуковою системою. Другий варіант - це встановлення додатку для DuckDuckGo. Він є окремо на Android та на iOS, зараз розповімо детальніше. До речі, окрім цих варіантів, можна ще й встановити DuckDuckGo в вигляді розширення для ПК.
Завантажити DuckDuckGo для Android можна із магазину додатків Google Play. Після встановлення вас запитають чи робити його браузером за замовчуванням, це вже на ваш розсуд. DuckDuckGo проведе спочатку інструкцію по роботі. Далі під час користування ви зможете бачити який веб-сайт має рейтинг по безпеці, скільки де було заблоковано реклами, які дані не є безпечними, а які варто взагалі очистити. Також можна в кожній вкладні видаляти ту інформацію, яка є вразливою. На все це вам вкаже сама програма. Дуже зручно та безпечно

Якщо у вас iPhone, то процедура встановлення така ж сама. Тільки магазин додатків треба використовувати свій фірмовий. Підтвердити завантаження треба буде паролем, або відбитком пальця, або Face ID. Все залежить від того, який у вас тип захисту стоїть. Далі телефон запитає чи робити DuckDuckGo основним браузером, тут вже на ваш розсуд. Наступним кроком будуть додаткові налаштування та ознайомлення із функціями та доступом. Після успішного налаштування стане доступним пошук та всі інші можливості.

Отож, не варто користуватись лише звичним вам браузером та пошуковою системою. Іноді варто спробувати щось нове, тим більше якщо є стільки переваг. Із DuckDuckGo не потрібно буде далі хвилюватись про безпеку та захист даних, програма це зробить замість вас.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version