Home Новини сучасних технологій Особливості програми лояльності Нової пошти та як отримати знижку на послуги

Особливості програми лояльності Нової пошти та як отримати знижку на послуги

0

Якщо Ви являєтесь постійним та активним клієнтом компанії Нова Пошта, радимо Вам звернути увагу на їхню програму лояльності.

Для того, щоб регулярно отримувати бонуси та знижки на послуги, Вам необхідно оформити Картку Клієнта Нової пошти. Іншими словами – це Картка Лояльності. Тепер, при розрахунках за послуги у відділенні Нової пошти, завжди надавайте оператору свою Картку Клієнта. Це дасть Вам можливість накопичувати бонуси та пізніше ними розраховуватись за послуги компанії.

Цікаво: Нова Пошта повертає гроші за використані картонні коробки.

При самостійному створенні відправлень у власному Бізнес кабінеті онлайн, чи у Мобільному додатку від Нової пошти, бонуси так само накопичуватимуться та витрачати їх можна так само через ці сервіси.

Нарахування бонусів здійснюється після оплати вартості доставки. Сума у 100 бонусів дорівнюватиме 1 гривні наданої Вам знижки.

Зареєструвати Карту Лояльності можна у власному кабінеті Нової пошти онлайн, або, звернувшись до оператора в будь-якому відділенні.

Які переваги є у власників Картки Лояльності:

  • Ви можете отримувати посилки лише маючи при собі Картку, без паспорту чи інших документів.
  • При наявності Картки, оформлення відправлення у відділенні займе у Вас лічені хвилини.
  • Збільшення терміну безкоштовного зберігання посилки у відділенні пошти на два дні – з п’яти днів, як у всіх інших клієнтів до семи днів.
  • За кожне формування єдиного податку через мобільний додаток чи бізнес-кабінет та створення відправлення Вам буде нараховано бонус у розмірі 2 гривень.
  • Ви можете швидко відстежувати відправлення та формувати звітність по вихідних відправленнях за обраний період часу.

Куди можна витратити нараховані бонуси:

  • Отриманими бонусами, переведеними у гривні Ви можете сплачувати вартість доставки посилок у відділенні Нової пошти. Для цього просто надайте оператору свою Картку Лояльності та вкажіть суму, яку би Ви хотіли оплатити знижками.
  • Так само можна самостійно оплачувати послуги доставки через онлайн-сервіси, використавши при цьому знижки Програми Лояльності.
  • Використовувати бонуси Ви можете як для оплати основних, так і додаткових послуг, які надає компанія Нова пошта. Наприклад, заплатити за упаковку, чи за послуги платного зберігання тощо.
  • Ви маєте можливість отриманими бонусами навіть сплатити вартість доставки по відправленню, яке Вам не належить. Наприклад, когось зі своєї родини, чи допомогти другові. Зручно, правда ж?

Оформіть карту лояльності від Нової пошти та економте власні кошти та кошти Ваших рідних та друзів.

Цікаво: Компанія Нова Пошта вирішила кардинально змінити свою концепцію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version