Home Новини сучасних технологій Відомо, як оновити список контактів WhatsApp на iPhone та Android

Відомо, як оновити список контактів WhatsApp на iPhone та Android

0

Щоразу, коли ви додаєте нові контакти на свій смартфон, вам потрібно оновлювати список контактів WhatsApp. Це дуже простий процес, який можна виконати через саму програму або за допомогою засобів, які пропонує ваш пристрій для оновлення вашого списку.

Як оновити список контактів WhatsApp?

Програма обміну миттєвими повідомленнями є чудовим інструментом для спілкування з друзями та родиною на відстані, щоб наблизити цих членів родини до вас. Тим не менш, ви повинні навчитися оновлювати список контактів WhatsApp, щоб усі були присутні у ваших контактах.

Виявляється, ця процедура може відрізнятися від пристрою до пристрою, де на одному може бути проста кнопка для оновлення списку без особливих труднощів, а на іншому потрібна зміна налаштувань програми.

Але, варто пам'ятати, що оновлення списку контактів у додатку здійснюється автоматично, при цьому вам не потрібно виконувати жодних процедур, щоб мати можливість переглядати ваші нові контакти в додатку. Якщо у вас все ще виникають проблеми, давайте дізнаємося, як оновити список контактів WhatsApp вручну.

Цікаво: Як клонувати Whatsapp і використовувати два профілі одночасно.

Як оновити список контактів WhatsApp – Android

У додатку WhatsApp для Android є кнопка, яка дозволяє легко оновлювати список контактів у додатку. Цей параметр можна легко знайти за допомогою WhatsApp на Android шляхом, який ми покажемо вам нижче.

Відкрийте програму WhatsApp на своєму мобільному пристрої та торкніться опції «чати» в нижньому правому куті. Опція для додаткових параметрів представлена ​​«чатом» у нижньому правому куті, як показано на зображенні нижче:

Тепер виберіть опцію «Додаткові параметри» у верхньому правому куті «Контактів», опція «Додаткові параметри» представлена ​​трьома вертикальними крапками у верхньому правому куті.

У спадному меню, що з’явиться, натисніть опцію «Оновити», зачекайте, доки ваш список оновиться, і перевірте новий список контактів із усіма новими номерами, доданими до списку.

Цікаво: WhatsApp Web: як відключити звукові сповіщення месенджера.

Як оновити список контактів WhatsApp – iPhone

WhatsApp на iPhone не має спеціальної кнопки для оновлення списку контактів вашої програми, але ви можете змінити налаштування, щоб змусити його виконувати цю перевірку.

Відкрийте «Налаштування» свого iPhone і торкніться опції «WhatsApp» у кінці списку налаштувань.

Відкриваючи опцію, торкніться перемикача поруч із «Контактами», щоб увімкнути опцію в програмі.

Поверніться до програми та перевірте, чи опція була успішною.

Торкнувшись цієї опції, імовірно, програма успішно повернулася знову, і вам більше нічого не потрібно робити, щоб оновити список контактів WhatsApp. В іншому випадку ви можете спробувати ще одну річ, щоб використовувати програму з оновленим списком.

  1. Перейдіть до опції «Налаштування» на телефоні iPhone.
  2. Торкніться опції «Контакти» в розділі налаштувань телефону.
  3. Потім виберіть опцію «Облікові записи».
  4. Тепер виберіть один із доступних облікових записів і виберіть опцію «Контакти» для цього облікового запису.

Після виконання цієї процедури проблема оновлення контактів на вашому пристрої має бути вирішена.

Для отримання додаткової інформації та порад щодо WhatsApp перейдіть за рекомендованими посиланнями на початку цієї статті, яку ми підготували спеціально для вас.

Цікаво: Як зашифрувати резервну копію чату WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version