Home Новини сучасних технологій WhatsApp Web: як відключити звукові сповіщення месенджера

WhatsApp Web: як відключити звукові сповіщення месенджера

0

WhatsApp для ПК був однією з найкращих речей, зроблених командою програми. Тепер ви можете використовувати месенджер прямо на своєму комп’ютері вдома або на роботі. Більше не потрібно тягнутися до мобільного телефону в кишені, щоб поспілкуватися з друзями. 

Незважаючи на це, деякі користувачі часто скаржаться на сповіщення, які з’являються на робочому столі. Якщо ваші повідомлення WhatsApp з’являться на вашому мобільному телефоні, вони, ймовірно, створять кілька вікон попередження на вашому ПК. Крім того, ці сповіщення супроводжуються звуковими попередженнями — і це також може бути досить дратівливим.

Однак майте на увазі, що можна вимкнути як сповіщення, так і звукові сповіщення. У цьому підручнику ми крок за кроком навчимо вас використовувати WhatsApp на ПК і не турбувати вас.

Цікаво: WhatsApp та Viber: як правильно читаються назви месенджерів.

Перший крок

Маючи смартфон у руках і ПК перед собою, відкрийте веб-сторінку WhatsApp та підключіться. Просто сфотографуйте саму програму — якщо у вас виникнуть проблеми, цей посібник допоможе .

Другий крок

Коли WhatsApp Web запущено, знайдіть три вертикальні точки біля значка повідомлення та натисніть на них. Їх можна знайти у верхній частині меню зліва.

Третій крок

Відкриється невелике меню з наступними параметрами: «Профіль і статус», «Сповіщення», «Довідка» та «Вийти». Виберіть «Сповіщення», щоб керувати своїми сповіщеннями.

Четвертий крок

Відкриється вікно конфігурації. У ньому ви бачите два елементи із «зеленою галочкою» поруч: «Сповіщення робочого столу» та «Звуки». Виберіть, який ви хочете вимкнути, і натисніть, щоб зняти прапорець.

П'ятий крок

Пам’ятайте, що ваш вибір також може бути миттєвим. Тобто ви можете вимкнути сповіщення та сповіщення на обмежений час. Просто натисніть «Вимкнути сповіщення та звуки на робочому столі» та виберіть «1 годину», «1 день» або «1 тиждень».

Тепер, коли ви знаєте, немає чого скаржитися на розмови, які мигають на екрані вашого Windows або Mac через WhatsApp Web — і ви можете залишити свій телефон у своєму рюкзаку.

Цікаво: Названо корисну функцію WhatsApp, яка дозволяє користувачам залишатися анонімними.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version