Home Новини сучасних технологій Fortnite повертається до iOS через GeForce Now

Fortnite повертається до iOS через GeForce Now

0

Велика суперечка між Epic і Apple щодо досягнення Fortnite  на iPhone досі не вирішена, але тепер гравці можуть повернутися до насолоди гри на пристроях iOS за невеликої допомоги GeForce Now від Nvidia. Гра увійшла в закриту бета-версію сервісу потокової передачі ігор, тому до неї можна отримати доступ і на Android.

Цей крок, мабуть, особливо дратує Apple, якій більше не подобаються ці сервіси потокової передачі ігор. Ось чому на пристроях iPhone та iPad немає програм для платформи, але їхні компанії знайшли спосіб обійти це, дозволивши прямий доступ через браузер.

Отже, за прикладом xCloud на Xbox ви можете грати в GeForce Now через Safari на iOS, маючи доступ до ігор потокового сервісу на iOS, до якого тепер також входить Fortnite .

Android більш відкритий з цим типом послуг, тому телефони з цією системою можуть завантажити спеціальний додаток GeForce Now, щоб користуватися ним.

Звичайно, у службі Google Fortnite він як і раніше доступний для завантаження, але гра через потокове передавання має перевагу, що не регулює апаратне забезпечення вашого телефону. Таким чином, ви можете насолоджуватися грою з більшою якістю та плавністю, звісно, ​​залежно від конфігурації та стабільності вашого з’єднання.

Бета-версія GeForce Now доступна на кількох платформах.

Також нещодавно було названо 6 найкращих платних ігор для Android в 2021.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version