Home Новини сучасних технологій WhatsApp додає функцію керування реакцією на повідомлення

WhatsApp додає функцію керування реакцією на повідомлення

0

Цього четверга (13) спеціалізований сайт WABetaInfo  оприлюднив цікаву новину для користувачів WhatsApp . За словами джерела, месенджер отримав нову пробну версію для iOS (22.2.72), що містить параметри, присвячені керуванню майбутньою функцією «Реакції на повідомлення», як це знайдено в прямих повідомленнях Messenger і Instagram .

Стримано, оновлення просто реалізує можливість активувати або деактивувати сповіщення про отримані реакції в налаштуваннях WhatsApp. Зміна, хоча й незначна, вказує на те, що основна функція ближче і може бути випущена дуже скоро , як передбачає веб-сайт .

Цікаво: Названо 6 цікавих прийомів WhatsApp для Android та iPhone.

Спочатку користувачі зможуть реагувати на повідомлення щонайменше шістьма картинками , а саме: «Подобається», «Закоханий», «Смішно», «Здивований», «Сумний» і «Вдячний». Наявність більшої кількості реакцій через емодзі, як присутні в «братах» месенджера, поки не підтверджено.

Однак функціональність цієї функції досить проста, що дозволяє користувачам переглядати подробиці про реакції на повідомлення за допомогою двох різних категорій вкладок, одна з яких є загальною, а інша специфічною для кожної фігури, що також дозволяє в обох випадках перевірити, яка їх використовував кожен кореспондент.

Цікаво: Через месенджер WhatsApp можна буде переказувати гроші.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version