Home Новини сучасних технологій Через месенджер WhatsApp можна буде переказувати гроші

Через месенджер WhatsApp можна буде переказувати гроші

0

Нещодавно, розробники месенджера WhatsApp повідомили, що через деякий період часу, їхні користувачі зможуть використовувати функцію пересилання коштів, маючи лише онлайн (цифровий) гаманець в самому додатку.

Так, непотрібні ніякі банківські програми. Лише сам месенджер і все.
Насамперед, зараз буде інформація для тих, хто ще не знає про даний месенджер. Хоча відповідь на дане запитання тільки що прозвучала.

WhatsApp - це месенджер, в якому, як в будь-яких інших подібних додатках, користувачі листуються та пересилають різні фотографії та відео. Проте, його розробники намагаються показувати людям, що WhatsApp може набагато більше, ніж інші програми.

Тому, з допомогою системи Novi, розробники WhatsApp бажають додати сюди функцію безкомісійної оплати та пересилання коштів.
Напевно, Ви запитаєте, що ж за валюта використовується для такої діяльності? Pax Dollar (USDP).

До речі, Ви не думайте, що це просто балачки, так як дану функцію вже випробовують деякі із зарубіжних користувачів (таку ж ще можливість пересилання грошей через месенджер, бажають додати до функціоналу Facebook месенджера).

Цікаво: Відомо, як написати самому собі в чаті WhatsApp.

Із особливостей даної можливості: забезпечення безпеки користувачу через двофакторну аутентифікацію.

Сподіваємось, що скоро побачимо цю функцію на наших WhatsApp акаунтах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version