Home Новини сучасних технологій Відомо, як написати самому собі в чаті WhatsApp

Відомо, як написати самому собі в чаті WhatsApp

0

Багато хто з читачів статті запитає – навіщо писати собі повідомлення, який в цьому сенс. Насправді, така можливість месенджера досить практична, часто необхідна та навіть приємна. Не думайте, що це прояви егоцентризму чи щось на кшталт – «приємно поговорити з розумною людиною». Насправді, це не так. У цьому чаті можна зберігати різну корисну інформацію, додану з груп, важливі моменти робочих переписок з іншими людьми, писати собі якісь нагадування, нотатки та багато чого ще.

Особисто я часто користуюся подібною функцією у Telegram. Чат називається «Вибране (Збережене)». Туди я додаю різні пости з груп, на які підписаний. Особливо це зручно, коли хочеш щось придбати у групах по продажу товарів, але необхідно мати час, щоб подумати, порівняти ціни. Тоді просто додаєш у чат «Вибране» усе, що подобається, а потім з нього обираєш. Ти ніби самому собі щось показуєш. Це тільки один приклад з того, як я використовую чат «Вибране».

Подібні можливості для спілкування з собою, або свого роду блокнот для запису необхідної інформації є і у Viber. Називається він «Мої замітки» та працює по тому ж принципу, що і в Telegram.

Користувачі WhatsApp можуть сказати, що у них таких можливостей немає. Але це не так. Для того, щоб чат з’явився, необхідно в адресний рядок браузера ввести: https://wa.me/38000000000":HYPERLINK

Прописуєте лише так, нічого від себе не додаєте. На початку цифри коду Вашої країни, а далі Ваш номер телефону.

В комп’ютерній версії WhatsApp, як і в WhatsApp Web така можливість діалогу з самим собою теж є. Спробуйте щось собі занотувати у онлайн-версії і діалог цей з’явиться у Вас на телефонному месенджері.

Між собою всі програми синхронізовані. Це може стати Вам у великій нагоді, коли треба перекинути якісь фото чи відео з ноутбуку чи комп’ютера на телефон, або навпаки.

Можна створити резервну копію чату та зберегти її на Google Диску. Таким чином Ви захистите власну інформацію, аби вона не загубилася.

Взагалі можливості чату з собою точно такі ж, як і при переписці з іншими людьми. Все, що можете відправити іншим – можете відправити і собі. Включно якісь нагадування в вигляді голосових повідомлень, дані геолокації, фото, аудіо, відео файли та інше. Спробуйте хоч один раз скористатися цією функцією і відразу побачите одні її плюси та переваги.

Також нещодавно було названо 6 цікавих прийомів WhatsApp для Android та iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version