Home Новини сучасних технологій Українці отримають бонусні кошти від Київстар та Альфа-Банку за вакцинацію

Українці отримають бонусні кошти від Київстар та Альфа-Банку за вакцинацію

0

Київстар вирішив підтримати бонусами нових користувачів Sense SuperApp,  а точніше подарувати по 150 бонусних грн усім, хто вакцинований та має картку єПідтримка для отримання 1000 грн.

Щоб отримати картку, потрібно мати додаток Sense SuperApp та Дія, щоб обрати рахунок для грошей. Якщо ж ви не маєте Дії на своєму смартфоні, то можете зв'язатись з оператором та зареєструватися так. Отримати кошти можна буде протягом 10 днів починаючи з 19.12.2021 року.

Цікаво: Компанія Київстар вирішила допомогти українцям в складний період

Ті абоненти Київстар, які не були раніше клієнтами Sense SuperApp, але бажають ними стати, зможуть забрати додатково 50 та 100 грн на мобільний рахунок. І це все помимо 1000 грн, які вони отримають від держави. 

Як витратити акційні гроші? Дуже просто, потрібно ще одну картку в електронному вигляді. Вони є дуже вигідні для користувачів, тому нею буде зручно користуватись і надалі. А бонусами від Київстар можна буде просто оплатити місячний тариф.

Ще нагадаємо про те, що люди, які не отримали вакцину, мають можливість записатись на прививку через Helsi (додаток або офіційний сайт). Абонентам Київстар за відвідування цього сайту не будуть списуватися мегабайти.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version