Home Новини сучасних технологій Названо 6 цікавих прийомів WhatsApp для Android та iPhone

Названо 6 цікавих прийомів WhatsApp для Android та iPhone

0

В ХХІ столітті люди спілкуються між собою за допомогою різноманітних месенджерів. Одним із таких є всім відомий WhatsApp, який належить такому відомому агресору серед соціальних мереж – Facebook. Хоча, додаток, який слугує для обміну повідомленнями, фото та відеофайлами, музикою є досить відомим, проте виробники його постійно вдосконалюють, що доставляє конкурентам певних незручностей. Зараз запропонуємо Вашій увазі 6 цікавих хитрощів WhatsApp для Android і iPhone:

Користуємось месенджером з декількох облікових записів

Можливо, деяким користувачам потрібно використовувати два облікових записи в додатку WhatsApp, це може бути зв‘язано з тим, що Ви хочете розділити робочі чати і особисті. Проте, розробники програми ще не встановили такої функції, але для цього є можливість використати Parallel Space для Android. З її допомогою можна користуватися двома обліковими записами в WhatsApp.
All-in-one Messenger Chrome - це подібна програма, яку можна встановити на своєму комп‘ютері. З її допомогою можна використовувати різні месенджери в одному вікні.

Цікаво: У месенджері WhatsApp набирає обертів популярне шахрайство.

Змінюємо шрифт в повідомленнях

Fixed Sys - це можливість надсилати текстові повідомлення іншим шрифтом, яку WhatsApp додав нещодавно.
Даний вид шрифту є досить таки старим, він використовувався ще в далекому 1995 році у першій версії Windows. Шрифтом можна користуватися для того, щоб виділити текст.

Традиційно, щоб вибрати інший шрифт, необхідно спочатку написати в месенджері повідомлення і встановити курсор на початку, виділивши шрифтом фрагмент тексту і тричі ввести символ «Апостроф» – '''.
Далі перейдіть в кінець форматованого набору знаків і надрукуйте ''' знову.

На iPhone ''' знак можуть застосувати, затиснувши знак апострофа на клавіатурі. Для Android він знаходиться з іншого боку символів. В операційних системах Windows та macOS символ знаходиться одразу під клавішею Esc.

Вставте попередній текст у відповідь

Це нова функція у месенджері WhatsApp. Якщо Вам потрібно вставити попередній текст повідомлення для відповіді, то необхідно натиснути й тримати палець на відомлення до тих пір, поки не з'явиться пропозиція "Відповісти". Введену відповідь надішліть. Такий спосіб переписки дуже зручний у групових чатах, щоб не втратити суть розмови.

Цікаво: В месенджері WhatsApp розповсюджується небезпечне повідомлення.

Читаємо повідомлення "секретно"

Для користувачів мобільних телефонів iPhone є одна фішка. Щоб відправник не побачив, що ви прочитали його повідомлення в WhatsApp, можна використовувати 3D Touch для попереднього перегляду повідомлення. Для користувачів Android, на жаль, ця функція недоступна.

Шукаємо тих, з ким ми найчастіше спілкуємося

Для того, щоб дізнатися з ким Ви найбільше спілкуєтеся в WhatsApp, обмінюєтеся повідомленнями, фото, відео, музикою, потрібно перейти в Налаштування месенджера, далі в Обліковий Запис та Сховище. Там ви й побачит, з ким найчастіше маєте бесіди

Блокування попереднього перегляду повідомлень

Це досить таки класна функція, тому що бувають ситуації, коли користувач не бажає, щоб на екрані блокування висвітлювалися вхідні повідомлення. Щоб дана опція вас не нервувала, її варто вимкнути. На жаль, вимкнення попереднього перегляду доступно тільки на iPhone, де необхідно перейти в Налаштування, далі в Сповіщення та вимкнути Попередній Перегляд.

Стосовно користувачі на Android, то виходом із ситуації буде вимкнення повне блокування всіх сповіщень. Для цього необхідно перейти в Налаштування, далі в Повідомлення та вибрати Заблокувати Все.

Також нещодавно стало відомо, що у WhatsApp була впроваджена функція для голосових повідомлень.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version