Home Новини сучасних технологій Названо бюджетні смартфони з камерою 48 мегапікселей в 2021 році

Названо бюджетні смартфони з камерою 48 мегапікселей в 2021 році

0

В часи перших смартфонів, камери були доволі посередні, але з розвитком технологій вони покращувались. Спочатку вони були, як приємний додаток до твого телефону, але потім замінили навіть фотоапарати. Інновації в смартфонах розвиваються так швидко, що кожного року нові й нові моделі отримують все крутіші камери. Сьогодні пропонуємо розглянути бюджетні смартфони з камерою 48 мегапікселей в 2021 році.

HUAWEI P40 Lite E

Названо бюджетні смартфони з камерою 48 мегапікселей в 2021 році

В сім’ї смартфонів від Huawei, лінійка флагманів є однією з найкращих на ринку. Але приставка “lite” говорить нам про те, що цей телефон є дешевою версією свого брата Huawei P40 Pro. Незважаючи на це, він має дуже круту камеру в 48 мегапікселей, акумулятор ємністю 4000 mAh, HD IPS екран діагоналлю в 6.4 дюйми, процесор Кirin 710F з оперативною пам’яттю в 6 гігабайт.

Цей смартфон точно заслуговує вашої уваги. Єдиний великий мінус є в тому, що він немає підключення до Гугл-сервісів.
У своїй ціновій категорії, цей смартфон розділяє призові місця з наступним нашим учасником топу.

Вигідно придбати смартфон Huawei P40 Lite можна за цим посиланням.

Цікаво: Названо 4 справді швидкі смартфони на Android в 2021 році.

Motorola Moto E7 Plus

Не очікували, що продукт від Моторола тут з’явиться? Даремно. Модель зроблена так, що за такі, досить невеликі кошти, ви отримуєте смартфон гарної якості.

Він також обладнаний прекрасною камерою з багатьма функціями зйомки, має доволі швидкий процесор Snapdragon, акумулятор ємністю в 5000 ампер-годин та екран в 6.5 дюймів.

Moto E7 Plus потужніше майже всіх смартфонів в цьому списку, однак його ціна є найнижчою серед усіх з камерою 48 Мп. Єдиний мінус - в ньому відсутній NFC.

Вигідно придбати смартфон Motorola Moto E7 Plus можна за цим посиланням.

Samsung Galaxy A12

Як вже зазначалося трохи вище, Samsung Galaxy A12, є одним з найкращих смартфонів його цінової категорії. Так як і всі наші смартфони в цьому переліку, він має камеру 48 мегапікселей, велику оперативну пам’ять, акумулятор місткістю 5000 ампер-годин, HD+ IPS екраном діагоналлю 6.5 дюймів. Проте, на жаль, мінус теж присутній. Цей телефон має слабкий процесор - Helio P35. З іншого ж боку, він має купу новітніх технологій як, наприклад, NFC (який дозволяє оплачувати покупки безконтактно), ширококутну камеру та багато інших функцій відомого бренду Samsung.

Вигідно придбати смартфон Samsung Galaxy A12 можна за цим посиланням.

Цікаво: Названо 3 смартфони з камерою на 108 мегапікселів, дешевше 10 000 грн.

POCO M3

Цей смартфон може похвалитись не лише своєю камерою, адже його процесор Snapdragon забезпечує невловиму швидкодійність, а акумулятор об’ємом в 6000 ампер-годин дозволить вам користуватися своїм смартфоном не один день. Якість перегляду Full HD+ забезпечує IPS екран розміром 6.53 дюймів.

Цей смартфон має безліч переваг, які на нашу думку, переважають на голову єдиний мінус - у ньому відсутній датчик, якій відповідає за здійснення безконтактних платежів.

Вигідно придбати смартфон Poco M3 можна цим посиланням.

Цікаво: Відомо, чому бренд POCO так назвали.

TECNO Camon 15 Air

Модель Сamon 15 Air рахується однією з найдоступніших в сім’ї TECNO, марка дуже швидко розвивається, і для того, щоб заохочувати покупців, має низькі ціни.

Смартфон немає нічого особливого, окрім шикарної камери, акумулятора на 5000 ампер-годин, HD+ IPS екран діагоналлю 6.6 дюймів, доволі посередні показники оперативної пам’яті. Великими мінусами є те, що процесор Helio P22 навіть слабший чим в SAMSUNG, тому на плавність роботи очікувати не варто, також він немає NFC.

Вигыдно придбати смартфон Tecno Camon можна за цим посиланням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version