Home Новини сучасних технологій В месенджері WhatsApp розповсюджується небезпечне повідомлення

В месенджері WhatsApp розповсюджується небезпечне повідомлення

0

На жаль, зараз існує дуже багато шахраїв. Вони постійно вигадують нові способи, як отримати потрібну інформацію нечесним шляхом. Сьогодні ми поговоримо про один із способів отримати доступ до вашого WhatsApp.

Якщо ви отримали повідомлення з кодом для двофакторної аутентифікації, знайте, це шахраї. Після отримання коду, вам прийде повідомлення від когось із друзів або родичів, чий аккаунт вже зламали. В повідомленні буде йтись про те, що ніби-то вам випадково відправили код, і щоб ви його вислали у відповідь. Ні в якому разі цього робити не можна, бо хтось відразу матиме доступ до вашого аккаунту.

Якщо ж ви дасте код, то шахрай зламає ваш аккаунт, а далі почне таке саме робити з аккаунтами ваших друзів чи рідних. Зараз це найбільш поширений вид шахрайства в WhatsApp.

Обов'язково потрібно попередити усіх, хто користується цим месенджером із знайомих вам людей. Вони теж повинні не реагувати на повідомлення такого типу.

Якщо шахраю таки вдалося потрапити у ваш WhatsApp, то постарайтесь зробити так, щоб йому заблокувати доступ. Після цього зловмиснику треба буде новий код, а ви йому вже його не дасте.

Також нещодавно ми розповідали, як бути, якщо через WhatsApp бракує пам’яті в смартфоні?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version