Home Новини сучасних технологій Google детально пояснює, що стало причиною нещодавнього відключення роботи декількох сервісів

Google детально пояснює, що стало причиною нещодавнього відключення роботи декількох сервісів

0
Google детально пояснює, що стало причиною нещодавнього відключення роботи декількох сервісів

Google розпочав тиждень із великої аварії, яка вивела з ладу Gmail, Диск та всі інші програми робочої області. Як і було обіцяно, Google детально пояснює, що стало причиною нещодавнього відключення роботи декількох сервісів.

На високому рівні проблема стосується існуючої роботи з оновлення системи автентифікації облікового запису Google. Оскільки зусилля тривали, попередні компоненти були «залишені на місці». Незважаючи на те, що ці старі аспекти призвели до помилки з використанням 0, Google запровадив пільговий період, щоб затримати вплив. 

Термін виправлення закінчився і привів автоматизовані системи реагувати на помилку так, ніби вона справжня. Оскільки використання виявилось рівним 0, потужність системи управління ідентифікацією була зменшена. Поки були проведені перевірки безпеки, вони не були розроблені для висвітлення конкретної проблеми.

Проблема почала впливати на користувачів о 3:47 ранку за тихоокеанським часом, і інженери отримали попередження через хвилину. "Додатки робочої області не працювали на час інциденту", оскільки вони покладаються на уражену інфраструктуру, щоб переконатися, що ви ввійшли в систему, автентифіковані та авторизовані для перегляду вмісту, наприклад електронної пошти та документів.

"О 04:08 були виявлені першопричина та потенційне виправлення, що призвело до відключення дотримання квот в одному центрі обробки даних о 04:22. Це швидко покращило ситуацію, і о 04:27 до всіх центрів обробки даних було застосовано те саме пом'якшення, яке повернуло рівень помилок до нормального рівня до 04:33".

Компанія розробила плани перегляду, вдосконалення та оцінки своїх систем для запобігання подібним проблемам подібного характеру. Google закінчив пояснення збою вибаченнями:

"Ми хотіли б вибачитися за масштаби впливу, який цей інцидент справив на наших клієнтів та їх бізнес. Ми сприймаємо надзвичайно серйозно будь-який інцидент, який впливає на доступність та надійність наших клієнтів, особливо до інцидентів, які охоплюють кілька регіонів".

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version