Home Новини сучасних технологій Microsoft попереджують про небезпеку від встановлення ігри Cyberpunk 2077

Microsoft попереджують про небезпеку від встановлення ігри Cyberpunk 2077

0

Компанія Microsoft зробила ще один крок щодо гри Cyberpunk 2077. Раніше вона оголосила про повернення коштів для покупців Cyberpunk 2077, однак не стала видаляти її зі свого онлайн-магазину ігор. Зараз же, Microsoft попереджують про небезпеку від встановлення ігри Cyberpunk 2077.

Microsoft попереджують про небезпеку від встановлення ігри Cyberpunk 2077

Тепер же при заході на сторінку Cyberpunk 2077 в Microsoft Store користувач отримує попередження про небезпеки, які на нього чекають при спробі запустити гру на консолі Xbox One. Як зазначає Microsoft, до випуску оновлення Cyberpunk 2077 користувачі Xbox One можуть зіткнутися з проблемами продуктивності.

Нагадаємо, запуск Cyberpunk 2077 виявився дуже гучним, дуже проблемним і незабутнім як для компаній, пов'язаних з релізом, так і для користувачів. З одного боку, Cyberpunk 2077 вже оголосили найбільш продаваною грою в Росії за останні 20 років. З іншого, геймери скаржаться на численні збої. При чому проблеми досягли такого рівня, що Microsoft і Sony були змушені оголосити про повернення коштів для покупців гри.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version