Home Новини сучасних технологій Перший складний смартфон Xiaomi з’явиться на ринку раніше запланованого

Перший складний смартфон Xiaomi з’явиться на ринку раніше запланованого

0
Перший складний смартфон Xiaomi з'явиться на ринку раніше запланованого

Надійшла інформація, що перший складний смартфон Xiaomi з’явиться на ринку раніше запланованого і навіть раніше нового планшета. Очікується, що смартфон буде мати найвищу продуктивність, його екран буде підтримувати високу частоту оновлення зображення, крім того, він отримає флагманську камеру з високою роздільною здатністю з якісним об’єктивом.

Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, стверджує, що Samsung випустить як мінімум три моделі телефонів з складним екраном в наступному році. Також такі телефони очікуються від Oppo, Vivo і Xiaomi. Нарешті Google теж випустить перший смартфон який згинається.

Як очікується, перший складний смартфон Xiaomi буде нагадувати по конструкції Samsung Galaxy Fold. У нього буде великий гнучкий екран, які складається всередину корпусу, а також зовнішній додатковий дисплей. Основний дисплей може підтримувати частоту оновлення зображення 90 і 120 Гц, він буде покритий ультратонким захисним склом Samsung UTG.

Телефон зі складним екраном Xiaomi під кодовою назвою Cetus повинен бути оснащений камерою роздільною здатністю 108 Мп і з коробки працювати під управлінням операційної системи Android 11.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version