Home Новини сучасних технологій Компанія Microsoft повертає гроші за гру Cyberpunk 2077

Компанія Microsoft повертає гроші за гру Cyberpunk 2077

0
Компанія Microsoft повертає гроші за гру Cyberpunk 2077

Компанія Microsoft повертає гроші за гру Cyberpunk 2077, при цьому проект не видаляють з онлайнового магазину ігор для консолей Xbox.

Нагадаємо, вчора компанія Sony заявила про видалення Cyberpunk 2077 з магазину Sony PlayStation Store, а також пообіцяла повне повернення коштів, витрачених на придбання гри. Це призвело до подальшого падіння акцій компанії, які почали знижуватися ще до релізу гра.

Microsoft, в свою чергу, не стала прибирати гру зі свого онлайнового магазина, але при цьому дозволяє всім власникам цифрових копій Cyberpunk 2077 отримати назад свої гроші, незалежно від кількості часу, який було проведено в грі.

"Ми знаємо, що розробники CD Projekt RED багато працювали на Cyberpunk 2077 в надзвичайно складних умовах, ми також розуміємо, що деякі гравці були незадоволені поточним якістю гри на консолях. На сьогоднішній день ми повернули гроші переважній більшості клієнтів. Щоб отримати відшкодування Xbox за Cyberpunk 2077, дотримуйтесь інструкцій на сторінці повернення коштів Xbox тут".

Вже 21 грудня очікується вихід чергового оновлення, яке повиненно вирішити ряд ігрових проблем. Однак великі патчі вийдуть тільки в січні-лютому наступного року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version