Home Новини сучасних технологій Голосовий та відеозв’язок доступний для декстопної версії WhatsApp

Голосовий та відеозв’язок доступний для декстопної версії WhatsApp

0

Користувачі настільної версії WhatsApp повинні бути задоволеним. Сьогодні надійшла інформація, що голосовий та відеозв’язок доступний для декстопної версії WhatsApp. Згідно з новим звітом WABetaInfo , настільна версія WhatsApp (як додаткова, так і веб-версія) отримує функції голосових та відеодзвінків, і вони працюватимуть так само, як і повідомлення.

 Це означає, що ваш телефон із WhatsApp потребує активного з’єднання з Інтернетом, якщо ви використовуєте голосові чи аудіовиклики WhatsApp в Інтернеті або на робочому столі. Як повідомляється, оновлення розповсюджується, але лише для небагатьох користувачів веб-програми WhatsApp або настільних ПК. Ширший випуск, який надасть нову функцію WhatsApp всім користувачам, розпочнеться через кілька тижнів.

Користувачі, які отримали цю функцію, зможуть побачити кнопки голосового та відеодзвінка WhatsApp у заголовку чату, поруч із піктограмою пошуку. Перегляньте раннє зображення функції нижче.

Голосовий та відеозв'язок доступний для декстопної версії  WhatsApp

WhatsApp представила голосові та відеодзвінки для користувачів додатків ще у 2015 та 2016 роках. Ця функція дозволяє користувачам дзвонити своїм контактам, які також перебувають у програмі соціальних повідомлень, використовуючи мобільну передачу даних або з’єднання Wi-Fi. Це не вимагає активного поповнення номера, достатньо лише стабільного з’єднання з Інтернетом. 

Крок до додавання функцій відео- та голосових дзвінків до Інтернету чи програми для настільних ПК оцінить мільярди активних користувачів WhatsApp, оскільки дзвінки колегам та друзям із робочого столу стали більшою частиною середнього дня, ніж будь-коли раніше.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version