Home Новини сучасних технологій Google Duo тепер доступний для Android TV

Google Duo тепер доступний для Android TV

0

Google Duo – це програма для відеодзвінків, створена Google, яка доступна для телефонів Android, iPhone, планшетів, комп’ютерів та розумних дисплеїв. Сьогодні ми дізналися, що Google Duo тепер доступний для Android TV.

Відбулося це через чотири роки після створення програми. Google ще в четверг повідомляв, що програма буде доступною для смарт тв, правда поки що тільки в бета-версії. Однак у списку Play Store на Android TV не сказано, що програма все ще знаходиться в бета-версії.

Google Duo тепер доступний для Android TV

Якщо в телевізорі є вбудована камера, ви можете здійснювати відеодзвінки, але якщо у телевізора немає камери, ви можете здійснювати лише голосові дзвінки. Інший варіант – отримати веб-камеру, оскільки платформа Android TV (починаючи з Android 9) має вбудовану підтримку веб-камер.

Слід зазначити, що після встановлення, програма не відображається у вашому списку програм або, і навіть може, не відображатися на головному екрані. Сподіваємось, що наступне оновлення це виправить.

Підтримка Google Duo для Android TV має сенс, особливо зараз, коли відеодзвінки сьогодні популярніші серед людей.

Нагадуємо! На нашому порталі проходить конкурс, в якому можна виграти 1000 грн виконавши декілька простих умов. Бажамо успіху та перемог!

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version