Home Новини сучасних технологій Tesla та Huami готуються представити розумний годинник – Teslamazfit

Tesla та Huami готуються представити розумний годинник – Teslamazfit

0

Сьогодні надійшла цікава інформація, згідно якої, Tesla та Huami готуються представити розумний годинник – Teslamazfit. Вони випустять годинник в рамках спільного проекту. Тизер пристрою опублікував в Мережі засновник і глава Huami Technology Хуанг Ван (Huang Wang).

Tesla та Huami готуються представити розумний годинник – Teslamazfit

«Дивовижний момент» анонса нових розумних годин Amazfit, створених у співпраці з Tesla, настане 15 вересня. Поки складно уявити, про що йде мова, оскільки невідомо які технічні характеристики в нього, і які особливості.

Треба відзначити, що Tesla стане не першим автовиробником, з яким буде працювати Huami. У минулому році компанія уклала угоду з Xiaopeng Motors - за допомогою розумних годинників Amazfit з підтримкою NFC користувачі електромобіля Xiaopeng P7 отримали можливість відкривати і закривати його. Ймовірно, те ж саме дозволять робити Teslamazfit.

Нагадуємо! На нашому порталі проходить конкурс, в якому можна виграти 1000 грн виконавши декілька простих умов. Бажамо успіху та перемог!

Джерело: Huami

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version