Home Новини сучасних технологій Tesla вперше за останні роки не відчуває нехватки акумуляторних батарей

Tesla вперше за останні роки не відчуває нехватки акумуляторних батарей

0
Tesla вперше за останні роки не відчуває нехватки акумуляторних батарей

З початку поточного року значно виросла ціна на на матеріали необхідні для виготовлення літієвих акумуляторів, в зв’язку з чим склалося враження що об’єми випуску електромобілів зменшились через недостатність батарей,але в представництві Тесла стверджують що навпаки вперше в історії вони повністю забезпечені акумуляторними батареями.

Цікаво: Tesla Model Y отримує максимальні 5 зірок безпеки у Європі

Мартін Вічі, віце-президент Tesla по зв’язкам з інвесторами, на конференції Goldman Sachs повідомив, що компанія завдячуючи зростанню виробництва ії поставщиків, вперше отримує необхідні кількості батарей. Її поставщиками є Panasonic,LG Energy Solution та CATL. B майбутньому компанія планує розширити перелік поставщиків, окрім того вона і сама виготовляє акумулятори і саме їх об’єми випуску будуть визначати темпи розвитку всієї електромобільної промисловості.

При плануванні збільшення виробництва електромобілів в 10 разів, повинні вирости об'єми виробництва сировини для тяглових 90%.

Всіх батарей що постачаються, Тесла використовує в своїх електромобіля, а 10% в системах стаціонарного зберігання електроенергії,хоча в більшості випадків системи зберігання електроенергії використовують відпрацьовані в електромобілях батареї. Але і в цьому сегментів дефіцит батарей відсутній,як повідомляють в компанії.

Цікаво: Як довго живуть акумулятори електромобіля?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version