Home Новини сучасних технологій Новий смарт-годинник Amazfit GTR 2 отримав сертифікацію

Новий смарт-годинник Amazfit GTR 2 отримав сертифікацію

0

Нещодавно Huami анонсував новий розумний годинник під назвою Amazfit Neo, але ми вже знаємо, що в найближчий час нам покажуть нові продукти, включаючи продовження минулорічних Amazfit GTR та Amazfit GTS. Сьогодні ж, новий смарт-годинник Amazfit GTR 2 отримав сертифікацію Bluetooth.

Новий смарт-годинник Amazfit GTR 2 отримав сертифікацію

Сертифікат нового годинника був опублікований 11 вересня, і він показує, що Amazfit GTR 2 має номер моделі “A1952”. Також було виявлено, що він буде підключатися через Bluetooth 5.0.

Ранні чутки повідомляли, що Amazfit GTR 2 має кодову назву "Лісабон". Годинник повинен мати круглий AMOLED-дисплей, як і його попередник, і бути доступним у двох розмірах. Що стосується функцій, ми очікуємо, що він повинен мати більше спортивних режимів, вдосконалений датчик серцевого ритму і, сподіваємось, монітор SpO2. Також, існує ймовірність того, що міжнародна версія годинника матиме помічника Alexa від Amazon.

Оскільки Amazfit GTR 2 і Amazfit Smart Scale сертифіковані Bluetooth SIG, ми очікуємо, що Amazfit GTS 2 скоро піде за їхніми прикладами, і запуск усіх трьох пристроїв повинен бути на горизонті.

Нагадуємо! На нашому порталі проходить конкурс, в якому можна виграти 1000 грн виконавши декілька простих умов. Бажамо успіху та перемог!

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version