Реклама

Google випускає “гіпердетальний” додаток Mandalorian AR

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google випускає “гіпердетальний” додаток Mandalorian AR. Додаток був випущений у співпраці Google з Lucasfilm. Додаток створили, щоб оживити знакові та реалістичні моменти за допомогою AR та 5G.

Досвід AR «Мандалорець» ставить вас на місце мисливця за головами, слідуючи слідам самого Мандо, Діна Джаріна та Дитини. Досліджуйте світ «Мандалорця», взаємодійте з персонажами доповненої реальності та фіксуйте власні сцени, щоб ділитися з друзями.

Google випускає "гіпердетальний" додаток Mandalorian AR

Google, Disney та Lucasfilm називають його “додатком доповненої реальності наступного покоління, оптимізованим для пристроїв 5G”. На телефонах Pixel раніше були наклейки ” Зоряні війни: Останні джедаї” , але з тих пір Google відмовився від розміщення вмісту в програмі “Камера” для більш широко доступних альтернатив, таких як сьогоднішня пропозиція та AR-тварини .

Платформа ARCore була використана для «створення гіпердетальних моделей та реальних анімацій». Наприклад, API глибини робить можливим оклюзію, коли віртуальні елементи можуть реалістично з’являтися позаду або перед об’єктами реального світу.

Сцени взаємодіють і реагують на ваше поточне середовище, тоді як ваші дії "розблокують ще більше ефектів". Щомісяця у понеділок додаватиметься новий вміст, а додаток наразі пропонує досвід AR з першого сезону - як ви можете зрозуміти з броні. Кнопка спуску затвора у нижньому правому куті дозволяє фотографувати.

Google заявляє, що програма Mandalorian AR Experience доступна лише на певних телефонах Android 5G, таких як Pixel 4a 5G та Pixel 5

Читайте також: Огляд камери смартфона Pixel 5 показав не найкращий результат.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито ключові характеристики Huawei Enjoy Tablet 2

Планшет Huawei Enjoy був оголошений ще у листопаді 2018 року, і ось сьогодні ми говоримо про запуск та характеристики...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -