Реклама

Google випустили корисну функцію для користувачів Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В Android вже давно є функція «розумного виділення» тексту, що дозволяє швидко виконувати з ним різні дії. Наприклад, можна перевести невідому фразу, зателефонувати за обраним номером або знайти адресу на картах. Як повідомляють зарубіжні видання, Google випустили корисну функцію для користувачів Android.

Як помітили співробітники Android Police, при виділенні на Android-пристроях тексту з різними фізичними величинами тепер у спливаючому вікні з’являється пропозиція про конвертацію. Наприклад, можна перевести милі на годину в кілометри на годину, дюйми в метри або євро в долари.

Функція підтримує конвертацію валют, обсягу, відстані, ваги та інших значень. Працює це по всій системі і в різних додатках, але для виконання перекладу відкривається програма Google, де можна вибрати, в яку одиницю потрібно перевести вказану величину.

Можливо, функція поки ще доступна не у всіх користувачів, як це часто буває з усіма нововведеннями Google.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія OPPO презентувала AR Glass 2021

Сьогодні, на конференції Inno Day 2020, компанія OPPO презентувала AR Glass 2021. Цьогорічне видання виявилося набагато вдосконалішеною версією, але з дизайном,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -