Реклама

Хмарний ігровий сервіс Amazon Luna доступний для смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У жовтні Amazon запустила свій хмарний ігровий сервіс під назвою Luna в ранньому доступі, зробивши його доступним на пристроях Windows, macOS, Fire OS і iOS через веб-додатки. Сьогодні, хмарний ігровий сервіс Amazon Luna доступний для смартфонів на Android.

На даний момент Amazon Luna запускається на деяких пристроях Android в ранньому доступі на материковій частині США. Оголошення було зроблено через офіційний акаунт сервісу в Twitter, також було опубліковано навчальне відео.

Оскільки Luna хмарний сервыс, для завантаження не потрібно окремого додатка. Ви можете безпосередньо отримати доступ до сервісу через браузер Chrome на Android. На даний момент версія Android від Luna працює тільки в Chrome 86 або новішої версії на наступних пристроях:

  • Google Pixel (4XL, 4a, 4a 5G, 5)
  • Samsung Galaxy (S10, S10 +, Note 10, Note 10+, S20 5G, S20 + 5G, S20 Ultra 5G, Note 20)
  • OnePlus (7, 7 Pro, 7 Pro 5G, 8, 8 Pro, Nord, 7T, 7T Pro, 7T Pro 5G)

Підтримуються Android 9, Android 10 і Android 11. Amazon обіцяє додати підтримку більшої кількості пристроїв в рамках випуску раннього доступу Luna. Якщо ви хочете спробувати зараз, ви можете отримати ранній доступ.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 5 распространенных ошибок при зарядке смартфона

Стаття доступна українською...При покупке нового смартфона, мало кто начинает волноваться за его зарядку, а точнее правильность заряжания. В большинстве...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -