Home Новини сучасних технологій Хмарний ігровий сервіс Google Stadia буде доступний на iPhone

Хмарний ігровий сервіс Google Stadia буде доступний на iPhone

0
Хмарний ігровий сервіс Google Stadia буде доступний на iPhone

Сьогодні надійшла інформація, що хмарний ігровий сервіс Google Stadia буде доступний на iPhone та iPad. В найближчий час Google представить веб-програму для реалізації цієї задумки. З моменту запуску Stadia, Google не міг перенести Stadia на пристрої iOS через обмеження Apple на хмарні ігрові послуги .

У серпні Apple заявила, що хмарні ігрові послуги будуть дозволені в App Store , але тільки при умові, що кожна окрема гра буде подана на перевірку команді Apple App Store. Надсилання сотень ігор у «App Store» поки що не є тим, що хотів би зробити будь-який хмарний ігровий сервіс, і натомість ці служби вибирають веб-доступ.

Google працює над прогресивною веб-версією Stadia, яка працюватиме на Safari, а загальнодоступний бета-тест буде доступний найближчими тижнями.

Microsoft також розробляє веб-версію свого ігрового сервісу xCloud, а ігрова служба Luna від Amazon працює на пристроях iOS за допомогою веб-браузера. 

Google запустили сервіс Stadia один рік тому, дозволивши абонентам грати в хмарні ігри на сумісних ноутбуках, ПК, Mac, телефонах і планшетах. Stadia вимагає підключення до Інтернету 10 Мбіт / с або більше, і хоча це безкоштовне використання, ігри потрібно купувати. Google також пропонує Stadia Pro за 10 доларів на місяць з доступом до деяких безкоштовних ігор та вищою швидкістю потокового передавання.

За даними Google, за останній рік до Stadia було додано понад 80 ігор, і незабаром Google буде пропонувати безкоштовний вміст навіть для тих, хто не підписався.

Читайте також: Google Stadia тепер може працювати через мобільну мережу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version