Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei анонсувала перший ПК із серії MateStation

Компанія Huawei анонсувала перший ПК із серії MateStation

0

Раніше ми повідомляли, що компанія Huawei запатентувала товарний знак “MateStation“. Припускалося, що це може бути док -станція для смартфонів Mate 40, але ми, як і багато інших ресурсів, помилилися. Як виявилося, під товарним знаком MateStation був захований настільний ПК. Сьогодні компанія Huawei анонсувала перший ПК із серії MateStation – MateStation B515.

Huawei вступила у бізнес з ПК кілька років тому, але обмежилася ноутбуками. З Huawei MateStation B515 вони офіційно оголосили про входження в категорію настільних ПК.

Компанія Huawei анонсувала перший ПК із серії MateStation

Новий комп’ютер стане великою справою, оскільки він, швидше за все, буде живитися не від центрального процесора від Intel або AMD, а від процесора Kirin, який базується на архітектурі ARM, як Apple M1 . Називається цей процесор – Kunpeng 920.

Процесор Kunpeng 920

7-нм процесор Kunpeng 920 поставляється в 4-ядерній та 8-ядерній конфігураціях з тактовою частотою 2,6 ГГц. Зображення, опубліковані китайським витоком, Changan Digital King, показують настільну плату на основі процесора. Він припускає, що це може бути плата, яку можна знайти в MateStation B515.

Технічні характеристики плати згадують, що вона має 4 слоти DDR4-2400 UDIMM з максимальною ємністю 64 ГБ. Він також має 6 інтерфейсів жорсткого диска SATA 3.0, 2 слоти SSD M.2; 1 слот PCIe 3.0 x 16, 1 PCIe 3.0 x4 та 1 слот PCIe 3.0 x1; 4 порти USB 3., 4 порти USB 2.0 та 2 LOM NIC, що підтримують мережеві порти GE або оптичні порти.

Кажуть, що MateStation B515 постачається в комплекті з 23,8-дюймовим монітором з вузькими рамками розміром 5,72 мм, роздільною здатністю 1920 x 1080, полем зору 178 ° та кольоровою гамою NTSC 72%.

MateStation B515, швидше за все, буде продаватися для використання в офісах та професійних приміщеннях, що дозволить йому конкурувати з робочими станціями Lenovo, Dell та HP .

Читайте також: Розкрито характеристики настільного ПК від Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version