Home Новини сучасних технологій Huami анонсували розумний годинник Zepp Z

Huami анонсували розумний годинник Zepp Z

0

Сьогодні Huami анонсували розумний годинник Zepp Z. Новий розумний годинник – це другий розумний годинник під брендом Zepp (третій, якщо врахувати варіант Zepp E як окремий годинники). Новий Zepp Z відрізняється преміум-дизайном і може бути названий найвищою версією Amazfit GTR 2 .

Huami анонсували розумний годинник Zepp Z

Zepp Z має каркас з титанового сплаву. Це той самий матеріал, що використовується для кнопок і застібки. Хуамі каже, що каркас шліфується в 5 разів довше, ніж інші розумні годинники, які коштують у 4 рази дорожче. До циферблата годинника прикріплені 22-міліметрові шкіряні ремінці для завершення його класичного вигляду.

Zepp Z має 1,39-дюймовий AMOLED з роздільною здатністю 454 x 454, який живиться від акумулятора на 340 мАг. Користувачі зможуть вибрати для себе оптимальний вигляд циферблата, оскільки присутні 50 можливих циферблатів. Вам не подобається жоден циферблат? Ви також можете завантажити власну фотографію для використання.

У годиннику багато датчиків, включаючи датчик SpO2 для виявлення насичення крові киснем; цілодобовий пульсометр; геомагнітний датчик; гіроскоп; барометр; акселерометр; і датчик навколишнього освітлення.

На годиннику є три кнопки. Верхня кнопка називається кнопкою здоров’я та може бути налаштована для забезпечення швидкого доступу для вимірювання частоти серцевих скорочень, рівня SpO2 або рівня стресу. Хуамі каже, що оновлення OTA активує цю функцію, що змушує нас замислюватися, чи не буде ця кнопка марною.

Класична використовується для навігації на годиннику. Користувачі можуть обертати її, щоб прокрутити меню та натиснути її, щоб вибрати параметр. Вбудований лінійний двигун забезпечує тактильний зворотний зв’язок, і його можна налаштувати відповідно до потреб користувача.

Так само, як Amazfir GTR 2 і Amazfit GTS 2, цей новий годинник Zepp також має голосовий помічник Alexa від Amazon. Користувачі зможуть звернутися до помічника за допомогою вбудованого мікрофона, щоб встановити нагадування, задати питання про погоду та керувати сумісними розумними домашніми пристроями. Ця функція буде доступна не зразу, а стане доступною через оновлення OTA. Також є офлайн-помічник, який підтримує до 58 голосових команд.

Zepp Z має GPS і ГЛОНАСС, водостійкість до 5ATM і може відстежувати в цілому 12 професійних спортивних режимів. Існує також система оцінки стану здоров'я PAI.

Автономність роботи

Час автономної роботи годинника становить до 15 днів для активного використання, але при звичайному використанні можна отримати до 30 днів автономності. Він підключається через Bluetooth 5.0 та працює з пристроями під управлінням Android 5.0 та новіших версій та iOS 10.0 та новіших версій.

Zepp Z буде продаватися за 349 доларів і надійде у продаж цього місяця в США та Європі. Його можна буде придбати на сайті Zepp та на Amazon. Хуамі заявляє, що в майбутньому з’явиться версія ЕКГ після отримання дозволу від контролюючих органів.

Читайте також: Huami готуються представити розумні ваги Amazfit.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version