Home Новини сучасних технологій Huami представили новий смарт-годинник Amazfit Pop Pro

Huami представили новий смарт-годинник Amazfit Pop Pro

0

Cьогодні Huami представили новий смарт-годинник Amazfit Pop Pro. Як випливає з назви, цей новий годинник є дорожчим та потужнішим варіантом Amazfit Pop .

Технічні характеристики та особливості Amazfit Pop Pro

Amazfit Pop, випущений в Китаї, є нічим іншим, як Amazfit Bip U, який доступний на світових ринках. Так само нещодавно представлений Amazfit Pop Pro насправді є невипущеним Amazfit Bip U Pro .

Huami представили новий смарт-годинник Amazfit Pop Pro

Варіант Pro має точно такі ж характеристики, як і звичайна модель, з деякими бонусними функціями, такими як вбудований GPS для відстеження активності, компас (геомагнітний датчик) та мікрофон для голосового помічника Xiaomi Xiao AI ( Amazon Alexa на міжнародних ринках).

Він оснащений 1,43-дюймовим TFT-РК-екраном з роздільною здатністю 320 х 302 пікселів та 305 пікселів на дюйм. Цей екран додатково захищений склом 2.D із покриттям, що захищає від відбитків пальців.

Корпус годинника виготовлений з полікарбонату і поставляється з силіконовим ремінцем. Розміри – 40,9 х 35,5 х 11,4 мм, а вага – 31 г (з ремінцем). Як і інші розумні годинники від компанії, ця модель також є водостійкою до 5ATM.

Пристрій постачається з біологічним оптичним датчиком Huami BioTracker 2 ™ PPG (датчиком серцевого ритму та датчиком SpO2), акселерометром та гіроскопом. Він використовує Bluetooth 5.0 BLE для підключення до смартфонів через додаток Zepp, а також спортивний NFC для безконтактних платежів і транзитних пропусків.

Що стосується функцій, він підтримує 60+ спортивних режимів, 50+ циферблатів, моніторинг частоти серцевих скорочень, контроль рівня кисню в крові, моніторинг сну, моніторинг стресу, моніторинг менструального циклу, автоматичне виявлення фізичних вправ та показник PAI.

Інші загальні функції включають годинник, будильник, секундомір, затвор камери, сповіщення додатків, попередження про дзвінки та повідомлення, контроль відтворення музики, погоду та пошук мого телефону.

Нарешті, але не менш важливим є те, що смарт-годинник живиться від акумулятор на 225 мАг, який заряджається приблизно за 2 години через магнітну зарядну базу. Компанія заявляє, що годинник пропонує до 9 днів автономної роботи при повному заряді.

Ціни та доступність Amazfit Pop Pro

Amazfit Pop Pro коштує 61 долар і вже доступний для попереднього замовлення в Китаї. Він поставляється в трьох кольорах.

Розумний годинник надійде в продаж у країні з 10 грудня і повинен вийти на міжнародні ринки як Amazfit Bip U Pro, оскільки він вже пройшов сертифікацію Bluetooth .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version