Home Новини сучасних технологій Розкрито особливості майбутнього смарт-годинника Amazfit Bip U Pro

Розкрито особливості майбутнього смарт-годинника Amazfit Bip U Pro

0

Кілька днів тому Huami оголосили про Amazfit Bip U. Новий розумний годинник Bip вносить суттєві вдосконалення в серію Bip S на додаток до нових функцій. Однак Bip U буде не одним смарт-годинником в лінійці. Ми пошукали і з’ясували, що одним із розумних годинників серії є Bip U Pro. Відповідно, було розкрито особливості майбутнього смарт-годинника Amazfit Bip U Pro.

Розкрито особливості майбутнього смарт-годинника Amazfit Bip U Pro

Amazfit Bip U Pro отримає не тільки подібний дизайн, що і Amazfit Bip U, але також має практично всі його характеристики та багато іншого. Тож він повинен отримати 1,43-дюймовий дисплей 320 х 302, 50 циферблатів, 60+ спортивних режимів, моніторинг SPO2, моніторинг стресу, датчик серцевого ритму BioTrackerTM 2 PPG та водонепроникність 50 метрів. То які відмінні риси?

Особливості Amazfit Bip U Pro

  • Вбудований GPS - Amazfit Bip U Pro матиме вбудований GPS, що є функцією, якої немає в стандартній версії. Це означає, що якщо ви їдете на прогулянку на свіжому повітрі або на велосипеді, вам не потрібно брати телефон із собою для GPS.
  • Геомагнітний датчик  - Amazfit Bip U Pro також матиме геомагнітний датчик, що означає, що він матиме компас. Це також чудово підходить для тих, хто займається фізичними вправами на відкритому повітрі.
  • Мікрофон (і, ймовірно, динамік) - Професійна версія поставляється з мікрофоном. Це має означати, що користувачі зможуть використовувати його для відповіді на дзвінки або виклику помічника (можливо, Amazon Alexa) для встановлення будильників, таймерів та подібних.
  • NFC * - ми не впевнені в цьому, але це можливо. Amazfit Bip U вийде в Китаї як Amazfit Pop, а з відео, випущеного компанією, Pop має підтримку NFC, якої у стандартної Bip U немає. Хуамі може вирішити також додати підтримку NFC до Amazfit Bip U Pro.

Huami ще не повідомляє, коли буде запущений Amazfit Bip U Pro, але якщо вам потрібні вищезазначені функції, то вам доведеться почекати, поки це буде оголошено. Звичайно, це буде коштувати дорожче, ніж стандартна версія при запуску.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version