Home Новини сучасних технологій З’явилися перші технічні характеристики смарт-телевізора OPPO

З’явилися перші технічні характеристики смарт-телевізора OPPO

0
З'явилися перші технічні характеристики смарт-телевізора OPPO

Раніше ми повідомляли, що OPPO запланували випустити свій перший смарт-телевізор з такими функціями, як повноекранний дизайн, 4K, 120 Гц тощо. Це буде флагманський продукт високого класу. Сьогодні ж з’явилися перші технічні характеристики смарт-телевізора OPPO, якими поділився блогер @tomato . Тепер ми знаємо, що телевізор OPPO, який вийде завтра, буде використовувати панель квантових точок 4K. Чіп MediaTek MT9950 є дуже потужним і підтримуватиме декодування та відтворення 8K / 60fps (хоча панелі 4K не матимуть ефекту 8K).

Зрозуміло, що MT9950 був випущений в липні цього року. Це перший телевізійний чіп на планеті, який підтримує Wi-Fi 6 і 8K. Окрім виходу та декодування відео 8K (8K @ 60FPS), його вбудований процесор AI також має 1.6TOPS.

MT9950 використовувався у багатьох флагманських телевізорах, включаючи Skyworth Q91, Samsung Q950, Hisense A7F, Xiaomi Mi TV Master 65-дюймовий OLED.

Згідно з попередньої інформацією, OPPO випустить на своїй презентації принаймні три телевізори, включаючи R1 55-дюймовий, R1 65-дюймовий і S1 65-дюймовий, з яких єдиний S1 може бути позиціонований як флагман високого класу з цим чіпом .

Окрім продуктивності та якості зображення, OPPO First Smart TV відрізняється ще й якістю звуку, оскільки OPPO підписали угоду з датською провідною аудіо компанією Dynaudio.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version