Home Новини сучасних технологій Huawei розробляє новий смартфон на чіпі від Qualcomm

Huawei розробляє новий смартфон на чіпі від Qualcomm

0

Сьогодні надійшла інформація, що Huawei розробляє новий смартфон на чіпі від Qualcomm. За чутками, це може бути смартфон Enjoy.

Інформація надходить від китайського інсайдера Arsenal на Weibo, і за його словами, китайський виробник розробляє новий телефон, який може вийти як Enjoy 20e.

Huawei розробляє новий смартфон на чіпі від Qualcomm

Майбутній телефон матиме процесор Snapdragon 460 . Процесор буде поєднаний з 4 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ пам’яті. Також буде версія ОЗУ на 6 Гб, яка також матиме 128 Гб пам’яті.

У витоку також згадується, що телефон матиме дисплей HD +, але не згадується, чи буде він мати виріз, пробивний отвір або рамки. Однак, оскільки Enjoy 20 5G та Enjoy 20 Pro мають виріз, що може бути у випадку з Enjoy 20e.

Також буде акумулятор на 5000 мАг з підтримкою зарядки 10 Вт. При такій великій ємності акумулятора користувачі повинні отримувати принаймні 2 дні використання від однієї зарядки, хоча 10 Вт буде болісно повільною зарядкою. Huawei також використовуватиме полікарбонат для телефону.

Поряд з деякими ключовими характеристиками, інсайдер також розкриває можливі цінники на телефон. Очікується, що версія 4 ГБ оперативної пам'яті продаватиметься за 1199 юанів (~ 183 долари), тоді як версія оперативної пам'яті на 6 ГБ продаватиметься за 1399 юанів (~ 213 доларів).

Інформації про дату запуску немає, але ми очікуємо, що її буде оголошено до кінця року. Ми також очікуємо, що в майбутньому з’явиться більше телефонів Huawei, що працюють від інших процесорів Qualcomm 4G, таких як Snapdragon 720G , Snapdragon 665 та Snapdragon 662 . Тож шанувальникам Huawei, яким уже набридло безліч мікросхем Kirin 710 / Kirin 710F, є на що чекати.

Читайте також: Зображення першого смартфона Honor після відділення від Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version