Реклама

Huawei таємно продали бренд Honor

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Huawei таємно продала бренд Honor. Про проведену операцію можуть офіційно оголосити приблизно 20 листопада.

Джерела стверджують, що чутки про продаж бренду Honor компанією Huawei були не безпідставними. Ресурс Androidheadlines повідомляє, що таємний продаж вже відбувся. При цьому представники Honor від коментарів утрималися, хоча зазвичай в таких випадках компанії заперечують явно неправдиву інформацію.

Джерело повідомляє, що про проведену операцію можуть офіційно оголосити приблизно 20 листопада. Створене після продажу спільне підприємство має намір вийти на IPO через три роки. Також повідомляється, що угода була укладена за умови, що нова компанія зможе купувати і використовувати чіпи 5G.

Бренд Honor був заснований Huawei. Обидві компанії часто випускали схожі смартфони під різними брендами. Однак через тиск з боку США компанія Huawei вирішила продати успішний бренд, щоб він міг розвиватися самостійно.

Якщо задумка Huawei спрацює, то Honor під володінням іншої компанії зможе без проблем закуповувати комплектуючі у різних компаній і використовувати сервіси Google.

Читайте також: Відома дата заміни EMUI для смартфонів Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Визначені глобальні ціни на Redmi 9A/Redmi 9C

Як ми повідомляли раніше, Xiaomi 15 липня проводив запуск новинок. І ось, після заходу, нам стало відомо більше деталей....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -