Home Новини сучасних технологій Huawei запланували велику презентацію 23 грудня. Відомо що покажуть

Huawei запланували велику презентацію 23 грудня. Відомо що покажуть

0

Минулого місяця компанія Huawei випустила телефон Nova 8 SE. З тих пір з’явилися чутки про те, що інші телефони Nova 8 з’являться у грудні. Сьогодні надійшла інформація, що Huawei запланували велику презентацію 23 грудня. Відомо що покажуть.

Інформацією поділився Digitel Chat Station в останньому дописі на Weibo. Окрім Huawei Nova 8 та 8 Pro , компанія планує випустити ще кілька продуктів на заході 23 грудня. Неясно, який чіпсет буде живити смартфони Huawei Nova 8. Новий витік також показав, що китайська компанія також випустить телефони Enjoy 20 SE та Huawei Watch Fit на наступному заході 23/12.

Huawei запланували велику презентацію 23 грудня. Відомо що покажуть

Кажуть, що Huawei Nova 8 та 8 Pro мають конструкції дисплея з подвійним отвором і підтримують високу частоту оновлення. Стандартний варіант матиме плоский екран, тоді як модель “Pro” використовуватиме гарний, вигнутий дизайн екрану. Цілком ймовірно, що Nova 8 Pro буде живитися від чіпа Kirin 9000. Початкові ціни на ці телефони становлять 3000 юанів (близько 458 доларів) та 4000 юанів (близько 610 доларів) відповідно.

Компанія Huawei не робила офіційної заяви щодо представлення нових телефонів Nova 8. Однак минулі витоки показали, що стандартна Nova 8 матиме на задній панелі чотири-п’ять сенсорних камер.

На даний момент ми не маємо жодної інформації про конфігурацію Huawei Enjoy 20 SE . Що стосується Huawei Watch Fit , це може бути той самий пристрій, який дебютував на світових ринках у серпні. Розумні годинники оснащені 1,64-дюймовим AMOLED-дисплеєм із постійним дисплеєм, 12 типів режимів. тренування, вбудований GPS, цілодобовий контроль пульсу та до 10 днів автономної роботи.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version