Home Новини сучасних технологій Нова Google Camera допомагає вирівняти телефон для ідеально рівних знімків

Нова Google Camera допомагає вирівняти телефон для ідеально рівних знімків

0

Нещодавно Google випустив велике оновлення для своєї камери Pixel, і воно забезпечене захоплюючими новими функціями, такими як заставка , кращі відеоефекти та деякі ексклюзиви Pixel 5 та 4a 5G . Сьогодні ми дізналися, що нова Google Camera допомагає вирівняти телефон для ідеально рівних знімків. Можливо, ви вже помічали, що зараз є два індикатори рівня або два перехрестя, знайомий білий варіант і новий жовтий. Ви можете використовувати їх для отримання ідеально рівних знімків та зображень зверху вниз. Ось як ви це робите.

Ви можете активувати індикатор віртуального горизонту, тримаючи телефон нерухомо і максимально вертикально, перебуваючи в програмі камери. Потім повинні з’явитися два рядки, жовтий та білий. Спробуйте максимально відрегулювати горизонтальну вісь нахилу телефону, поки обидві лінії не ляжуть одна на одну, даючи вам один жирний жовтий індикатор рівня.

 Досягнувши цього стану, ви дізнаєтесь, що тримаєте телефон ідеально вертикально, допомагаючи отримати рівномірне пряме зображення – корисне для неспотворених архітектурних зображень або пейзажних знімків. На Pixel 4 та новіших версіях ви навіть відчуєте слабку вібрацію, потрапивши в цю солодку точку.

Панель також стане в нагоді, коли ви схильні обертати телефон, роблячи знімки. Індикатор рівня показує, скільки градусів ви відключили. Якщо вам все одно, наскільки ви нахиляєте телефон, щоб отримати ідеальний знімок, ви все одно можете використовувати індикатор, щоб переконатися, що ви робите ідеально горизонтальні знімки.

Коли ви захочете зробити знімки зверху вниз, ви побачите два набори перехрестя – ідеально підходить для збереження документів або милої фотографії дитячої плюшевої іграшки Йода. Намагайтеся тримати телефон якомога прямо, щоб з’явилися два індикатори та вирівняли їх так само, як і для пейзажної зйомки. Це все.

Подібна функція доступна й на інших смартфонах

Якщо цей варіант здається вам знайомим, це тому, що інші компанії представили його набагато раніше - наприклад, він деякий час був частиною програмного забезпечення камери iPhone .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version