Home Новини сучасних технологій Huawei пішли шляхом Apple і також заберуть зарядний пристрій із комплектації

Huawei пішли шляхом Apple і також заберуть зарядний пристрій із комплектації

0
Huawei пішли шляхом Apple і також заберуть зарядний пристрій із комплектації

Нещодавно компанія Apple запустила опитування серед користувачів iPhone 12: в ньому компанія цікавиться про те, як часто власники смартфонів користуються вмістом коробки – кабелем USB-C Lightning, «скріпкою» для вилучення карти SIM, наклейкою. Само собою, відразу з’явилося припущення, що Apple збирається скасувати кабель з комплекту поставки слідом за зарядним пристроєм. І ось зараз схоже опитування запустила Huawei. Стало зрозуміло, що Huawei пішли шляхом Apple і також заберуть зарядний пристрій із комплектації, але поки невідомо, чи тільки з навушників.

Huawei цікавиться необхідністю наявності кабелю USB-C в комплекті поставки своїх бездротових навушників. Питання звучить приблизно так: «При наявності зарядного кабелю USB-C в комплекті вашого телефону, планшета або іншого електронного пристрою, ви вважаєте, кабель USB-C в комплекті з бездротовими навушниками необхідний?».

Інше питання стосується допустимої ціни навушників без кабелю в комплекті поставки. Тобто, ймовірно, якщо кабель і зникне, то з комплекту поставки дешевих пристроїв, а в тих, що подорожче (наприклад, FreeBuds Studio) він залишиться.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version