Home Новини сучасних технологій Бюджетні смартфони Redmi K40 і K40 Pro не отримають екрани-водоспади

Бюджетні смартфони Redmi K40 і K40 Pro не отримають екрани-водоспади

0
Бюджетні смартфони Redmi K40 і K40 Pro не отримають екрани-водоспади

Як выдомо, компаныя Huawei залюбки використовує загнуті на боковини дисплеї навіть в бюджетних флагмани nova 8, то Redmi з такими нововведеннями не спішить. Сьогодні надійшла інформація, що бюджетні смартфони Redmi K40 і K40 Pro не отримають екрани-водоспади.

Це випливає з діалогу, що відбувся в Weibo між одним з користувачів і директором Xiaomi щодо нових продуктів Ван Тенг Томаса (Wang Teng Thomas).

Перший запитав, чи збирається Redmi використовувати вигнуті дисплеї, другий відповів: «Не зараз». З цього випливає, що ні у Redmi K40, який повинні представити вже в грудні, ні в Redmi K40 Pro, який дебютує в лютому-березні, екрана-водоспаду не буде.

Причин такого рішення - маса, але головна з них, ймовірно, ціна: вигнутий екран дорожче у виробництві та закупівлі, а Redmi навряд чи хоче підвищувати вартість своїх флагманів - досить того, що Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro сильно додали в ціні в порівнянні з попередниками. І ще незрозуміло, наскільки дорогими виявляться Mi 11 і Mi 11 Pro.

І ось ще, що стосується екранів цих моделей. З чуток, у Redmi K40 буде врізана фронтальна камера, а Redmi K40 Pro може зберегти висувну, як у Redmi K30 Pro. Хоча раніше були чутки, що обидва смартфони позбудуться такої камери. Таким чином, для любителів «чистих» дисплеїв старша модель буде краще.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version