Home Новини сучасних технологій Розкрита дата анонсу смартфонів Huawei Nova 8 і Nova 8 Pro

Розкрита дата анонсу смартфонів Huawei Nova 8 і Nova 8 Pro

0

Сьогодні була розкрита дата анонсу смартфонів Huawei Nova 8 і Nova 8 Pro. Анонс відбудеться ще цього року. Інформацією поділився китайський інсайдер Digital Chat Station.

Розкрита дата анонсу смартфонів Huawei Nova 8 і Nova 8 Pro

Зараз відомо, що наступними пристроями Huawei повинні стати nova 8 і nova 8 Pro, і якщо nova 8 справді побудована на Dimensity 700, то такий смартфон жодним чином не буде називатися бюджетним флагманом.

На додаток до Dimensity 700, смартфон надійде з 6,5-дюймовим екраном Full HD + із частотою кадрів 60 Гц та однією передньою 16-мегапіксельною камерою, акумулятором на 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 40 Вт та основною камерою з 48 , 8, 2 та 2 мегапікселі датчики. Загалом характеристики цієї моделі знаходяться на межі рішень початкового та середнього рівня, які навряд чи відповідають статусу nova 8.

Тим часом інсайдер підтвердив анонс нових 8 і nova 8 Pro відбудеться в грудні. Нагадаємо, за чутками, ці моделі мали дебютувати цього місяця.

Читайте також: Зображення першого смартфона Honor після відділення від Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version