Home Новини сучасних технологій Відомі характеристики гнучкого смартфона Huawei Mate X2

Відомі характеристики гнучкого смартфона Huawei Mate X2

0

Відомі характеристики гнучкого смартфона Huawei Mate X2. Це буде дорогий та технологічний смартфон. Він отримає 120-Герцевий дисплей.

Гнучкий смартфон Huawei Mate X2 під каталожними номерами TET-AN00 і TET-AN10 пройшов сертифікацію ряду китайських регуляторів.
Тепер ми знаємо, що новинка буде підтримувати швидку 66-ватну зарядку. Також підтверджується інформація, що в основі смартфона буде лежати SoC Kirin 9000. Запаси цієї платформи у Huawei явно невеликі, але і продажі Mate X2, який явно буде дуже дорогим, великими не будуть.

Основний дисплей смартфона буде характеризуватися діагоналлю 8,3 дюйма і дозволом 2480 х 2220 пікселів. Крім того, екран буде 120-Герцевий. Крім того, відомо про квадрокамерою з парою датчиків дозволом 40 Мп, що трохи дивно, так як найсвіжіші датчики Huawei мають дозвіл 50 Мп.

Нагадаємо, згідно з чутками, Huawei Mate X2 матиме конструкцію, як у Galaxy Z Fold, тобто буде складатися основним екраном всередину.

Читайте також: Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version