Реклама

Huawei запустили смарт-окуляри Huawei X Gentle Monster Eyewear II

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше сьогодні (16 жовтня 2020 р.) Huawei запустили смарт-окуляри Huawei X Gentle Monster Eyewear II в Сінгапурі.

Huawei Gentle Monster Eyewear II – друге покоління співпраці китайського технічного гіганта з модною маркою, яке також пропонує більш розкішний дизайн та додаткові розумні функції. Eyewear II – це нова колекція «сміливих» та «наперед думаючих» варіацій дизайну Gentle Monsters. Це партнерство між виробником побутової електроніки та модним брендом полягає у інтеграції розумних технологій у розкішні аксесуари.

Huawei запустили смарт-окуляри Huawei X Gentle Monster Eyewear II

Згідно з офіційними примітками, Huawei X Gentle Monster Eyewear II надходить у більш зручному дизайні, який був побудований з пластиковим титаном для меншої ваги та загальної стрункості. Eyewear II тепер також має більший і тонший гучномовець по амплітуді, який пропонує ширший діапазон звукових сцен для більш захоплюючого звуку під час прослуховування музики або гри. Крім того, він також має унікальний акустичний дизайн приватності, з одним напіввідкритим динаміком на кожній стороні лінзи, який може передавати звук безпосередньо в вуха користувачів через спрямовану звукову камеру.

Huawei запустили смарт-окуляри Huawei X Gentle Monster Eyewear II

Це допоможе зменшити витік звуку, а також може автоматично регулювати звук, пристосовуючись до навколишнього шуму в навколишньому середовищі. Eyewear II також постачається з голосовим асистентом, до якого можна легко отримати доступ подвійний натискання на ліву скроню. Інші елементи керування жестами також підтримуються безліччю вдосконалених датчиків пристрою, які також можуть виявляти, коли користувач не використовує окуляри.

Останній варіант також зробив крок у розумну взаємодію, коли Eyewear II відтворює привітання кожного разу, коли користувач вперше їх одягає щодня. Окуляри пропонують до 5 годин безперервного використання від однієї зарядки і навіть підтримують технологію NDC та технологію бездротової зарядки. Окуляри Huawei X Gentle Monster можна придбати за 638 сінгапурських доларів (приблизно 470 доларів США) і в даний час можна придбати в багатьох Інтернет-магазинах та офлайн-магазинах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi дозволять вимірювати пульс через камеру смартфона

Сьогодні з’явилася інформація, що Xiaomi дозволять вимірювати пульс через камеру смартфона. Так, через камеру смартфона. Тепер детальніше. Компанія Xiaomi представила...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -