Реклама

Apple Watch допоможуть користувачам позбутися від нічних кошмарів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Apple Watch допоможуть користувачам позбутися від нічних кошмарів.

Департамент з нагляду за якістю їжі та медикаментів США (Food and Drug Administration, скор. – FDA) схвалила додаток для Apple Watch, яке допоможе лікарям вилікувати користувачів, які страждають від нічних кошмарів і посттравматичного синдрому.

Під час сну додаток NightWare буде збирати інформацію про серцевий ритм користувача і відправляти її на віддалений сервер, де вона буде аналізуватися і порівнюватися зі звичайними показниками. Якщо система запідозрить, що власнику сниться кошмар, годинник почнуть вібрувати з певною частотою, щоб перервати страшний сон, при цьому не розбудивши людини.

Головним партнером і спонсором розробників є «Департамент підтримки ветеранів війни», розташований в штаті Міннесота, так як багато ветеранів страждають від психологічних розладів після воєн. Подібна технологія може допомогти їм позбавити від цих проблем.

Департамент оголосив NightWare не просто корисним додатком, а частиною повноцінного лікування, яке може призначатися тільки з рішення лікаря. Так що скористатися софтом без відповідної довідки не вийде.

Наскільки ефективним буде NightWare на ділі, говорити поки складно. Однак це лише підкріплює сформовану тенденцію використовувати смарт-годинник в ролі особистих медичних пристроїв, яку просувають такі бренди, як Apple і Samsung.

Читайте також: watchOS 7 зламали смарт-годинник Apple Watch.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

У лабораторії DxOMark розпочали тестувати нові пристрої

У лабораторії DxOMark розпочали тестувати нові пристрої. Тепер лабораторія тестує і колонки. Представники лабораторії DxOMark сьогодні підтвердили, що тепер вони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -