Реклама

HyperX випускає Cloud Alpha S Blackout

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

І ще одна новинка! HyperX випускає Cloud Alpha S Blackout. Обладнана гарнітура випромінювачами діаметром 50 мм та працює в діапазоні частот 13-27000 Гц. Також навушники підтримують віртуальний об’ємний звук. Для більш точного позиціонування звуку в грі, конструкція навушників двокамерна та дозволяє розділити низькі та високі частоти.

Cloud Alpha S Blackout

Присутній тут знімний мікрофон, який має функцію шумопоглинання. Щодо частотних параметрів, то тут вони знаходяться в межах 50-18 000 Гц.

Амбушури виготовлені з спіненого матеріалу з ефектом пам’яті та повітропроникного шкірзамінника, основний корпус із алюмінієвого сплаву. Гарнітура підключена до мікшера, який далі підключається до порту USB.

Виконана гарнітура у чорному кольорі. Загальна вага гарнітури становить 321 гр. HyperX випускає Cloud Alpha S Blackout по ціні 130 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо алгоритм дій, якщо банкомат ПриватБанку не віддає банківську картку

Дуже багатьом людям знайома ситуація, коли банкомат ПриватБанку забрав картку і не хоче її віддавати назад. Мало хто знає,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -