Реклама

Як одночасно користуватись двома обліковими записами в WhatsApp? Інструкція для iPhone

Останні Новини

Бувають випадки, коли людині потрібно створювати і одночасно користуватись двома обліковими записами в месенджерах. Якщо у вас телефон на Android, то все дуже просто, адже виробники відразу це передбачили. В таких смартфонах є або вбудована функція створення двох акаунтів, або ж можна завантажити додатково програму з магазину додатків та використовувати її. Власникам iPhone пощастило не так, тут все трохи складніше, адже функції такої як в Android телефонах, не існує, а офіційної програми не передбачено. На щастя, не потрібно відразу сумувати, є два способи використовувати відразу два облікові записи, і мова піде саме про месенджер WhatsApp.

Попередимо відразу, є спеціальні програми, які дозволяють це робити, але вони не надійні, тому про них говорити не будемо і радити їх завантажувати теж немає сенсу. Нижче ви зможете ознайомитись із перевіреними безпечними способами.

Цікаво: В месенджері WhatsApp з’явиться функція, яка дозволить працювати у режимі «невидимки»

Перший варіант - це користуватись WhatsApp Web. Спочатку ви повинні зайти в Google Chrome на своєму телефоні, а далі натиснувши на "…" вибрати функцію "Запросити десктопний сайт". Однак, щоб усе зробити правильно, потрібно мати однаковий обліковий запис і на пристрою і в браузері.

Другий варіант - завантаження програми WhatsApp Business. Цей додаток спеціально був створений для фірм, яким постійно потрібно бути на зв'язку з працівниками. Однак, це зручно не лише керівникам компаній, а і простим користувачам, які хочуть декілька облікових записів. Як його встановити? Так як і усе інше - через App Store. Після завантаження вам потрібно буде погодитись із усіма правилами та умовами (стандартна процедура), далі обрати чи ви хочете залишити старий номер із першого акаунту, чи зареєструвати на новий, ви звісно обираєте другий варіант. Після реєстрації відключіть функцію бізнес профілю та користуйтесь в звичайному режимі. В даній програмі можна робити все те ж саме: телефонувати за допомогою аудіо та відео, а також писати повідомлення, обмінюватись документами, фото, відео.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 причин, чому варто відмовитися від використання соціальних мереж

Як часто ви заходите на свою сторінку в соціальних мережах?! Напевно більше ніж 2-3 рази в день. Зараз соціальні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -