Home Новини сучасних технологій Як побачити заблоковані номери в месенджері WhatsApp

Як побачити заблоковані номери в месенджері WhatsApp

0

У WhatsApp є прихований список, де є імена ваших найбільш дратівливих контактів. Подивіться, як побачити заблоковані номери в WhatsApp!

Однією з особливостей використання WhatsApp є автоматичний спосіб пошуку контактів у вашому мобільному телефоні. Однак серед цих контактів є той ваш нестерпний родич, якого ви заблокували, але як подивитися заблоковані номери в WhatsApp, щоб переконатися в цьому?

Цікаво: Як надіслати відео без звуку в WhatsApp з iPhone.

Якщо вашою метою було побачити заблоковані номери в WhatsApp, ви потрапили в потрібне місце! Ми покажемо вам, де знаходиться цей «секретний» список ваших небажаних контактів у програмі обміну миттєвими повідомленнями WhatsApp.

Як побачити заблоковані номери в WhatsApp

Коли ви заблокуєте контакт WhatsApp, який також є у вашому списку, що зберігається на вашому мобільному телефоні, він буде заблокований лише в додатку. Навіть у цьому випадку, щоб мати доступ до заблокованих імен або номерів, вам доведеться перейти до цього дещо прихованого списку.

Спосіб, як побачити заблоковані номери в WhatsApp, можна здійснити у версіях програми для мобільних пристроїв Android і iOS .

  1. Щоб дізнатися, як побачити заблоковані номери в WhatsApp, запустіть програму на своєму пристрої та введіть пароль, якщо ви його ввели.
  2. Тепер торкніться значка трьох вертикальних крапок у верхньому правому куті головного екрана програми та виберіть опцію «Налаштування» зі спадного меню.
  3. На наступному екрані ви матимете доступ до всіх налаштувань програми WhatsApp, але наша мета — лише перегляд заблокованих номерів у додатку. Торкніться опції «Обліковий запис».
  4. Після попереднього кроку ви повинні вибрати параметр «Конфіденційність», позначений навісним замком зліва.
  5. На екрані «Конфіденційність» прокрутіть донизу розділу, доки не дійдете до опції «Заблоковано», торкніться цієї опції, щоб переглянути список заблокованих контактів у програмі.
  6. На цьому екрані ви побачите список заблокованих у програмі. Якщо хочете, ви можете видалити номер зі свого списку, натиснувши на нього та вибравши опцію «Розблокувати» у спливаючому вікні.

Гаразд, тепер ви знаєте, як побачити заблоковані номери в WhatsApp. Усі номери, які ви заблокували в програмі, будуть доступні в цьому дещо прихованому списку програми. Однак, якщо ви не знаєте, як заблокувати ці номери, вони будуть продовжувати вас турбувати.

Цікаво: WhatsApp: як створити посилання на розмову.

Як заблокувати номер у WhatsApp

Щоб переглянути заблоковані контакти в списку попереднього посібника, необхідно для цього заблокувати контакти. Отже, виконайте наведені нижче дії, щоб дізнатися, як заблокувати номер у WhatsApp.

Відкрийте програму WhatsApp і торкніться значка нових чатів у нижньому правому куті головного екрана програми.

Виберіть контакт, який потрібно заблокувати, зі свого останнього списку контактів WhatsApp.

Коли екран «чату» контакту повністю відобразиться на вашому пристрої, торкніться його імені у верхній частині програми, як ви можете побачити на зображенні нижче.

На наступному екрані прокрутіть донизу екрана, щоб знайти інші доступні параметри. Серед них є те, яке ми повинні вибрати, щоб заблокувати нові повідомлення від контакту «Заблокувати <ім’я контакту>».

Підтвердьте свій запит на блокування, натиснувши «Заблокувати» у спливаючому вікні.

Таким чином, контакт, який ви виберете для використання в посібнику «Як заблокувати номер у WhatsApp», буде присутнім у вашому списку заблокованих контактів у програмі WhatsApp.

Цікаво: Відомо, як не зберігати фотографії WhatsApp в галереї смартфону.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version