Home Новини сучасних технологій Як стати невидимим в месенджері WhatsApp і читати повідомлення офлайн

Як стати невидимим в месенджері WhatsApp і читати повідомлення офлайн

0

Як вже неодноразово повідомлялося, месенджер WhatsApp є найпопулярнішим месенджером у світі з найбільшою кількістю активних користувачів. Хоча в Україні він і не найпопулярніший, але кількість користувачів в нього всерівно серйозна, тому було б непогано знати його деякий функціонал, який може стати в нагоді і зробить користування ним більш комфортним. Зараз розповімо як стати невидимим в месенджері WhatsApp і читати повідомлення офлайн.

Даний режим “невидимка” стане в нагоді тим, хто хоче залишатися “не в мережі” для всіх контактів і відповідати на повідомлення тільки тоді, коли заманеться, а не тоді, коли потрібно.

Для того, щоб активувати цей режим і читати всі повідомлення без відмітки "прочитано", необхідно перейти в сам WhatsApp і далі перейти в Акаунт. Наступним кроком стане перехід в Конфіденційність і вибір необхідних нам опцій, а саме їхня деактивація.
Нам необхідно деактивувати режим Ніхто і вимкнути "Звіти про прочитані повідомлення".

Ось і все, ви невидимий і ніхто не буде знати, що ви прочитали повідомлення. Звертаємо вашу увагу, що покрокова інструкція підходить як для WhatsApp на Android, так і на iOS.

Також нещодавно було названо 4 найпопулярніші міфи про месенджер WhatsApp, в які досі вірять українці.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version