Реклама

Як стати партнером “Нової пошти”, або умови франшизи

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія «Нова пошта» активно розвиває свою партнерську мережу та пропонує франчайзинг для усіх бажаючих долучитися до її бізнесу. Якщо Ви сьогодні не знаєте куди, в який напрямок вкласти заощаджені кошти, щоб вони почали приносити Вам стабільний дохід – станьте партнером лідера серед компаній по доставці вантажів та товарів. Якщо ж Ви уже займаєтесь підприємницькою діяльністю та бажаєте розширити можливості та збільшити власний дохід, теж ознайомтеся з умовами франшизи від Нової пошти.

Партнерська мережа Нової пошти налічує уже більше 6400 відділень. Головною умовою франчайзингу є відкриття Вами представництва «Нової пошти» у своєму населеному пункті. Зі свого боку компанія надасть Вам вигідні умови співпраці, навчання та підтримку. На сайті компанії розміщений перелік населених пунктів, у яких можна відкривати відділення Нової пошти. Це переважно районні центри, селища міського типу, або села, у яких поки що немає відділень Нової пошти, або є в недостатній кількості.

Цікаво: Нова Пошта повертає гроші за використані картонні коробки.

Є два варіанти для бізнесу, запропонованих Новою поштою. Можна обирати будь-який з них. Це:

  • Відкриття стандартного відділення.
  • Відкриття пункту приймання-видачі (поштомат).

Умови відкриття стандартного відділення

Для початку роботи в якості партнера Вам будуть необхідні:

  • Початковий капітал.
  • Дозвіл на здійснення підприємницької діяльності, тобто Ви, або хтось з членів Вашої родини має бути зареєстрований підприємцем.
  • Власне чи орендоване приміщення площею не менше 10 кв.м для розміщення у ньому відділення.
  • Наймані працівники.
  • Необхідна оргтехніка – комп’ютери, термінали, точка доступу до мережі Інтернет.
  • Власний чи орендований вантажний автомобіль.

Ваші обов’язки перед компанією «Нова пошта» в якості партнера, будуть полягати в наступному – Ви матимете забезпечувати безперебійну роботу свого відділення згідно зазначеного графіку роботи, здійснювати прийом та видачу відправлень та розвивати клієнтську мережу.

Нова пошта в якості Вашого партнера буде всіляко сприяти розвитку Вашого відділення. Ось яку саме підтримку Ви будете отримувати від компанії:

  • Вам допоможуть запустити бізнес «під ключ» терміном від двох тижнів.
  • Безкоштовне навчання Вас та набраного персоналу, оперативну допомогу у рішенні нестандартних ситуацій, інформаційну підтримку в роботі.
  • Програмне забезпечення від компанії та його технічну підтримку, клієнтську базу.
  • Рекламу на усіх ресурсах компанії, просування Вашого відділення.

Договір франчайзингу передбачає прозорість тарифів та гнучкість умов Вашої співпраці. Партнерство з компанією Вам забезпечить окупність бізнесу уже через 8 місяців та Ви отримуватимете більше 30 відсотків сукупного доходу.

Цікаво: На Новій Пошті впроваджені нові правила пакування.

Умови для відкриття пункту прийому-видачі відправлень – поштомату

Договір франчайзингу з Новою поштою в цьому варіанті вже передбачає у Вас наявність якогось іншого діючого бізнесу. Перелік великий – магазин продуктовий, промисловий, з будматеріалами, з технікою, кафе, міні маркет, автомийка, аптека тощо. Головне, щоб у Вас була можливість розмістити всередині або поруч з приміщенням поштомат, тобто пункт приймання-видачі відправлень, які обмежені по вазі, габаритах та вартості.

Цей вид франшизи має свої переваги та додатковий дохід від Вашої підприємницької діяльності. Якщо брати по суті, то Ви отримаєте лише дохід, не вклавши при цьому жодних заощаджень. Ось основні плюси від партнерства по другому варіанту:

  • Оскільки Нова пошта сама встановлює поштомати на території Вашого бізнесу, то і стартові інвестиції від Вас не потрібні.
  • Вступний внесок також відсутній при цьому договорі франшизи, отже, початковий капітал мати Вам не треба.
  • Компанія самостійно здійснює доставку посилок у пункт приймання-видачі, а отже, вантажний автомобіль Вам мати теж не потрібно.
  • Розміщення пункту Нової пошти збільшить коло потенційних клієнтів Вашого бізнесу.
  • Компанія «Нова пошта» сплачує Вам гарантовану винагороду за кожну видану чи отриману посилку через поштомат.

Єдиною рекомендацією від нас буде встановлення камери відеонагляду, якщо пункт приймання-видачі буде розміщений поряд з приміщенням Вашого бізнесу. Це, мабуть, єдине вкладення Вас, як партнера.

Якщо Вас зацікавили умови франшизи, описані нами, та Ви маєте бажання стати партнером Нової пошти, тоді заповнюйте анкету на сайті компанії онлайн та чекайте на їхню відповідь. В умовах нестабільності ринку, та темпах зростання онлайн торгівлі, вкладення в партнерство з Новою поштою є далекоглядною інвестицією.

Цікаво: Названо переваги, які отримуються користувачі мобільним додатком від «Нової пошти».

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Про що свідчить ехо під час розмови по мобільному телефоні

Часто при розмові по мобільному телефоні, люди чують щось подібне на ехо, і відразу згадують чутки про телефонне шпигунство...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -