Реклама

Які можливості надає платна версія Telegram Premium?

Останні Новини

Раніше месенджер Telegram був повністю безкоштовним, але пізніше розробники, мабуть, вирішили трохи підзаробити та створити додатково платну версію під назвою Telegram Premium. Чи дійсно дає вона стільки можливостей, щоб платити додатково гроші? Зараз і вияснимо.

Цікаво: Названо файли у месенджері Telegram, які забирають найбільше вільного місця

Відразу скажемо, швидше за все платна версія буде корисна для тих, хто веде бізнес в Telegram, а для звичайного користувача різниця не стане помітною.
Що ж нас чекає в платній версії?

  1. Збільшення лімітів. 1000 замість 500 каналів, 20 замість 10 публічних посилань, 140 замість 70 знаків в описі себе, 200 замість 100 закріплених діалогів, 10 замість 5 обраних стікерів, 20 замість 10 створених папок для сортування діалогів, 200 замість 100 чатів в папках, 400 замість 200 збережених анімованих стікерів, на 1 більше (тобто 4) одночасно відкритих акаунтів. Практивно все збільшилось в два рази.
  2. Збільшення розміру файлів до 4 Гб, замість 2 в звичайній версії.
  3. Швидке завантаження даних навіть там, де сотні тисяч підписників.
  4. Відсутність реклами. Не всі користувачі взагалі помічають рекламу в Telegram, але в преміум версії вона відсутня повністю.
  5. Розпізнавання голосу.
  6. Покращене керування діалогами та архівування.
  7. Ще більше цікавих стікерів та реакцій, які не доступні в звичайній версії.
  8. Значок біля імені, який свідчить про те, що ви користуєтесь платною версією.
  9. Замість фото аватара можна використовувати відео.
  10. Розробники хочуть додати ще одну функцію - вимкнення можливості надсилати голосові повідомлення. Не дивлячись на те, що дехто тільки цим способом листування й користується, є люди які не люблять довго слухати чиїсь розповіді.

Так потрібно чи ні купувати платну версію месенджера Telegram? Тут все залежить від потреб. Ознайомившись із функціями кожен може зрозуміти наскільки корисним буде преміум Telegram. Звичайним користувачам швидше за все нічого не зміниться, а власники бізнес акаунтів можуть щось корисне звідти взяти.

Варто знати: Відомо, чому Telegram обирають люди усіх поколінь

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфони яких виробників краще не купувати в 2021 році

Якщо звернути увагу, то зараз в інтернет-магазинах можна зустріти велику кількість смартфонів від різноманітних брендів, які пропонують майже однакові...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -