Реклама

Названо бюджетний смартфон Samsung із NFC за ціною Xiaomi

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вже мало кого здивуєш тим, що смартфони Samsung пропонують не тільки дорогі пристрої, а й бюджетні, які здатні конкурувати з такими королями цього сегменту, як Xiaomi, Realme та інші. Зараз же про один такий смартфон і поговоримо, а саме буде названо бюджетний смартфон Samsung із NFC за ціною Xiaomi.

Мова зараз піде про смартфон, який отримав великий 6,4-дюймовий PLS дисплей з роздільною здатністю 720 x 1560. Крім цього, він отримав процесор Snapdragon 450, який в бенчмарку Antutu набирає 100 тис балів. Стосовно оперативної пам'яті, то він отримав 3 ГБ, а внутрішньої лише 32 Гб, але не варто хвилюватися, оскільки її можна розширити за допомогою microSD до 512 Гб.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді потрійної камери 13 Мп (f/1.9 ) + 5 Мп (f/2.2)+ 2 Мп (f/2.4) та фронтальною 8 Мп (f/2.0). В цілому, фото будуть виходити цілком гарні.

Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг, чого цілком достатньо для активного користування смартфоном. Для заряджання використовується швидка зарядка потужністю 15 Вт.

Стосовно корпусу смартфона, то тут особливо нічого не можна сказати, оскільки це бюджетний смартфон, тому все пластикове. Логічно, що ні про який захист від вологи та пилу мова йти і не може. Бюджетний смартфон - бюджетні можливості, враховуючи що не всі флагманські смартфони пропонують такий захист.

Також варто відмітити, що хоч це і бюджетний смартфон, але він пропонує модуль для безконтактної оплати - NFC, а це в Україні ціниться. Якщо ви ще не здогадалися, то мова йде про смартфон Samsung Galaxy M11, який в Україні коштує 3500 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Визначена дата запуску Huawei TalkBand B6

Декілька днів тому ми обговорювали появу в мережі зображень TalkBand B6. Сьогодні ж, визначена дата запуску Huawei TalkBand B6,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -