Реклама

Instagram, TikTok і Twitter об’єднують зусилля для боротьби з хакерами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що Instagram, TikTok і Twitter об’єднують зусилля для боротьби з хакерами. Instagram відключив сотні облікових записів, які були вкрадені в рамках операцій хакерства в Інтернеті, призначених для отримання доступу та продажу рідкісних та бажаних імен користувачів, повідомляє The Verge . Як TikTok, так і Twitter також вжили заходів щодо деяких облікових записів, що належать тим самим хакерам, повідомляє журналіст та експерт з кібербезпеки Брайан Кребс .

Платформа, що належить Facebook, прицілилася головним чином до спільноти, що оточує OGUsers, веб-сайт, добре відомий тим, що займається торгівлею викраденими іменами користувачів і допомагає полегшити злом цих облікових записів за допомогою таких методів, як обмін SIM-картками , коли користувач отримує контроль над чиїмсь номером телефону і використовує його для скидання паролів та контролю за ручками соціальних мереж. Новини про примусове застосування Instagram вперше повідомив Reuters у четвер .

«Сьогодні ми видаляємо сотні облікових записів, підключених до членів форуму OGUsers. Вони переслідують, вимагають та завдають шкоди спільноті Instagram, і ми продовжуватимемо робити все можливе, щоб ускладнити їм отримання прибутку від імен користувачів Instagram », - заявив представник Facebook The Verge . Розкриття інформації є помітним, оскільки платформа вперше публічно ділиться інформацією щодо модерації щодо хакерів імен користувачів. Раніше на цьому тижні Instagram випустив нову функцію, яка дозволяє людям відновлювати видалені публікації , якщо хакер візьме під свій контроль свій акаунт і очистить його.

Кребс повідомив у четвер, що репресії були дещо спільними зусиллями, при цьому Twitter і TikTok також одночасно вживають заходів проти популярних членів спільноти користувачів OGU на відповідних платформах цих компаній (хоча неясно, наскільки була координація між трьома компаніями або наскільки далекосяжним був захист TikTok та Twitter).

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо швидкість інтернету, якою комфортно користуватися і яка задовільняє потреби користувачів

Інтернет сьогодні просто незамінний практично для всіх, особливо для користувачів смартфонами та ПК. Ми не раз розглядали можливі проблеми...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -