Реклама

Intel завершує виробництво процесорів Marvel’s Avengers Collector’s Edition Packaging

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У серпні компанія Intel представила процесори Marvel’s Avengers Collector’s Edition Packaging. Від звичайних вони відрізняються тільки упаковкою, а в цілому анонс був частиною рекламної кампанії гри Marvel’s Avengers. Сьогодні надійшла інфорvація, що Intel завершує виробництво процесорів Marvel’s Avengers Collector’s Edition Packaging.

Гра вийшла, провалилася в продажах, і процесори можна відправляти на спокій. Як зазначено в документах Intel, такі CPU більше не будуть вироблятися і поставлятися партнерам. Якщо точніше, то всі ці процесори компанія припинила виробляти ще 16 грудня.

Рішення цілком логічне, враховуючи, що такі CPU виходили в рамках рекламної кампанії, і вона давно завершилася. До того ж в комплекті з цими процесорами не було ні купона на скачування гри, ні будь-яких цікавих фанатам бонусів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы самые ожидаемые нововведения, которые хочется увидеть в смартфонах 2021

Стаття доступна українською...О смартфонах и их функции можно говорить бесконечно долго, а если речь заходит о нововведениях, то тем...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -